rav napisał(a):Nie pamiętam żeby rok temu Masłowo miało 16 kilometrów.
Z tego co kojarze to mialo 15,80km i nazywalo sie jakos inaczej.
Moderator: SebaSTI
rav napisał(a):dlugi napisał(a):Kosowo to jest ten odcinek "Leśny" sprzed 2 lat, a w zeszlym roku jechany w przeciwna strone jako "Wielkie Łąki". Powoli wyrasta na klasyka tego rajdu. Osobiście bardziej mi się podoba kiedy jest jechany własnie tak jak rok temu.
Nie wydaje mi się. Start Kosowa jest 2 kilometry od serwisu. Serwis jest w Kartuzach, a odcinek o którym mówisz jest 10 kilometrów od Kartuz, chyba że serwis nie jest dokładnie w Kartuzach, tylko obok.
-=KrzysiekWRC=- napisał(a):Organizują imprezke 2 automobilkluby i odsyłają ludzi telefonicznie "od Annasza do Kajfasza". No ale po trzecim telefonie udało mi się uzyskać informację, iz w samej klasie A-0 jest juz zgłoszonych około 5 załóg.
losiu napisał(a):Generalnie doswiadczenia z rajdu Baltyku wskazuja na takie wnioski:
- najlepsze szutrowe trasy w polsce
- bardzo twarde i rowne szutry
- os piekielko ktory jest w tym roku to najlepszy oes jaki widzialem w zyciu
cmpr napisał(a):losiu napisał(a):Generalnie doswiadczenia z rajdu Baltyku wskazuja na takie wnioski:
- najlepsze szutrowe trasy w polsce
- bardzo twarde i rowne szutry
- os piekielko ktory jest w tym roku to najlepszy oes jaki widzialem w zyciu
Dziwne, że oceniasz szutrowe trasy w Polsce, gdy Twoje doświadczenie ogranicza się do 1 (jednego) startu w Rajdzie Bałtyku. Zrozumiałbym Twoją opinię, gdybyś mógł ją poprzeć tym, że chociaż oglądałeś kiedyś jakiś inny poważny rajd szutrowy.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości