Heh no ja tez byłem....ale dlugi powrot miałem bo mi sie szczotki w alternatorku skonczyly i brak ładowania ...ale sie jakos moim golfikiem dotoczyłem...Zwiedzanko zaczełem od startu...najpierw obczajanko strefy,pozniej drugi podjazd treningowy....ledwo wszedłem na trase a juz pug 206 w skarpe przycedził(mam foty) pozniej Honda sie obracała (tez mam foty)

...pozniej jakos tak szedłem ku gorze i na kazdym zakrecie ogladałem przejazdy...moje wrazenia niesamowite...Ogolnie impreza przygotowana na zajedwabiscie wysokim poziomie,pobocza wyczyszczone po 20 cm..asfalt rowny jak ukośny stol..samochody bajka,nawet te ktore jechały na początku...malce itd. jedynie auta z koncernu fiata troche usypiały(po za malcami)...klasa historyczn tez niezła no moze porsche troche rozczarowywało,Super bzyk z Worcka(306 maxi) pięknie szedł i pięknie wyglądal na ten rownej trasie w pieknym słońcu na tle pięknego krajobrazu...a co do czuba zawodów...to Dytko jechal dobrze bo tylkon atyle mu pozwalał jego Lancer..."Pędzel" dawał oginia niezle...o Stecu to juz chyba pisac nie trzeba ..jak ktos był to wie o czym pisze:D:D:D:D ale powiem ze jemu i Wirkijowskiemu to tylko skrzydeł brakowało...te auta to istne potwory o diabelskiej mocy.Impreza naprawde udana...oby takich jak najwiecej!
PS. Mam okoolo 60 fajnych fotek aut i ogolnej atmosfery rajdu :> gdzie je dać niech mi ktos doradzi.
PS. 2 Czyms ie posmarowac zeby mnie tak opalenizna nie piekła...nawet sie nei spodziewałem ze w tak pieknym gorskim klimacie tak łatwo sie "zjarać",heh