Wyścigi Górskie 2007 - Terminy, plany

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez Redbull » sobota, 21 maja 2005, 22:35

Heh no ja tez byłem....ale dlugi powrot miałem bo mi sie szczotki w alternatorku skonczyly i brak ładowania ...ale sie jakos moim golfikiem dotoczyłem...Zwiedzanko zaczełem od startu...najpierw obczajanko strefy,pozniej drugi podjazd treningowy....ledwo wszedłem na trase a juz pug 206 w skarpe przycedził(mam foty) pozniej Honda sie obracała (tez mam foty) :D...pozniej jakos tak szedłem ku gorze i na kazdym zakrecie ogladałem przejazdy...moje wrazenia niesamowite...Ogolnie impreza przygotowana na zajedwabiscie wysokim poziomie,pobocza wyczyszczone po 20 cm..asfalt rowny jak ukośny stol..samochody bajka,nawet te ktore jechały na początku...malce itd. jedynie auta z koncernu fiata troche usypiały(po za malcami)...klasa historyczn tez niezła no moze porsche troche rozczarowywało,Super bzyk z Worcka(306 maxi) pięknie szedł i pięknie wyglądal na ten rownej trasie w pieknym słońcu na tle pięknego krajobrazu...a co do czuba zawodów...to Dytko jechal dobrze bo tylkon atyle mu pozwalał jego Lancer..."Pędzel" dawał oginia niezle...o Stecu to juz chyba pisac nie trzeba ..jak ktos był to wie o czym pisze:D:D:D:D ale powiem ze jemu i Wirkijowskiemu to tylko skrzydeł brakowało...te auta to istne potwory o diabelskiej mocy.Impreza naprawde udana...oby takich jak najwiecej!

PS. Mam okoolo 60 fajnych fotek aut i ogolnej atmosfery rajdu :> gdzie je dać niech mi ktos doradzi.

PS. 2 Czyms ie posmarowac zeby mnie tak opalenizna nie piekła...nawet sie nei spodziewałem ze w tak pieknym gorskim klimacie tak łatwo sie "zjarać",heh
Redbull
N2

Postprzez Arti » sobota, 21 maja 2005, 23:20

Redbull napisał(a):PS. Mam okoolo 60 fajnych fotek aut i ogolnej atmosfery rajdu :> gdzie je dać niech mi ktos doradzi.

Zdjecia mozesz dac doslownie wszedzie gdzie tylko chcesz. Najlepiej jakbys mial swoja strone internetowa i dam dawal zdjecia. Wejdzi na: www.rallypl.com lub na inna stronke i poszkukaj kontaktu z adminem strony.
Arti
N3

Postprzez tomi_kl » niedziela, 22 maja 2005, 01:30

Lotos Grand Prix Sienna I i II runda GSMP
:arrow: http://www.zleek.pl/?mod=3&gid=87
Obrazek
tomi_kl
A6

Postprzez speed555 » niedziela, 22 maja 2005, 01:51

Banan napisał(a):... Ide, ide, ide nic nie jedzie, nikt nie idzie, w ogole zwatpilem, ze rajd sie odbywa.

Banan byles na wyscigu a nie na rajdzie :P

W maluchach obudwie rundy Krajnik, 2 miejsce w I rundzie i 3 miejsce w II mial Gadowski, Kopiemu podobno na trenongowym podjezdzie urwala sie korba i wyszla miską, a Chytroś miał dacha.
http://www.rallyarena.pl
http://www.studioarte.com.pl
speed555
A5

Postprzez nick555 » niedziela, 22 maja 2005, 15:20

Redbull jak masz jakieś fotki skody z numerem 64 to plis wyślij na maila przemekdaczko@o2.pl co? aha no i może ktos uchwycił jak Michałek balety na dwóch kołach wyprawia to co banan wspominał? Co do imprezy to jak to w górach jak zwykle bardzo przyjemnie :)
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez Banan » niedziela, 22 maja 2005, 15:34

Skode na dwoch kolkach ma chyba tylko jedna osoba. Ja sobie nie wybacze, ze akuratem bylem przygotowany robic fotke z inenj strony :evil:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez nick555 » niedziela, 22 maja 2005, 15:45

zapłace... :)
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez Banan » niedziela, 22 maja 2005, 16:02

Za co ? Za zdjecia ? :)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez ccsrally » niedziela, 22 maja 2005, 16:04

witam jestem tu nowy dopiero sie zalogowalem wiec jeszcze nie kumam jak to wszystko dziala z gory przepraszam .Czy ktos ma jakies zdjecia lub filmiki z siennej cieniasa z nr 70?Jesli cos macie to prosze o kontakt
ccsrally

Postprzez nick555 » niedziela, 22 maja 2005, 16:52

zapłace jak ma ktos takie ujęcie że auto jest na dwóch kołach :) oczywiście ile to juz moja tajemnica :) a co do numeru 70 to mam jedno tylko aha i co się popsuło w aucie?
nick555
A6

Postprzez piter306 » niedziela, 22 maja 2005, 18:37

Maxi Tercjaka cudnie wygląda, jak ktoś ma filmy to dawać cynk. Piękna fura :!:
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez Redbull » niedziela, 22 maja 2005, 20:13

Nick555 fela z nr.64 poszła...
Arti daj znac czy dosżły fotki!Jak doszły to mzoe daj je na swoje www i rozpowszenij adres!
Redbull
N2

Postprzez PD » niedziela, 22 maja 2005, 20:38

RedBull !! odezwij się proszę do mnie na adres przemek@dyja.pl... chodzi o zdjęcia Puga 206 po wywaleniu na pierwszym podjeździe treningowym.
pozdrówka
PD
PD
N1

Postprzez Redbull » niedziela, 22 maja 2005, 21:11

PD :przeciez po odczytaniu widomosci wyslalem e-maila ! i zalczyłem foty.cos chyba zle wysylam bo wyslalem wszystkie foty na autoklub i padaka wrocily spowrotem! PD moje gg 4319325 moze przez gg CI wysle!
Redbull
N2

Postprzez Piter. » poniedziałek, 23 maja 2005, 19:13

PANOWIE ZAJEBISCIE BYŁO !!!! Stałem przez cały dzień na tym zakręcie gdzie Mesio zapiął w opony :D a najlepiej bylo na mecie ostatniego przejazdu (w parku maszyn) - stoi Dytko , za nim Tercjak. Dytko gasi auto , zaciąga ręczny i wychodzi gadać przez telefon. Nagle bum - autko Pawła stoczyło sie i napadło na Puga Krzyśka... biedactwo... mało nie wyszedl z siebie... a dosłownie mial 2 obtarcia wielkości monety 1 zł. Paweł zagwarantowal mu pokrycie kosztów u lakiernika , przerosił i podał ręke na zgodę. Tercjak nie zachowal sie zbyt dobrze (jak na sportowca przystało) , gdyż odwrócił się do Pawła tylnią częścią ciała... :? i ręki nie podał.
Wszystko ładnie udokumentowane na 60 minutowym filmie i całej kliszy fotek :D
Mam nadzieję , że się zobaczymy za rok. Pozdrowionka!!
Prawdziwi polscy kierowcy rajdowi już odeszli z tego świata. Jeden w 1993 a drugi w 2004 roku... Nie pozostał już żaden...
Piter.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyścigi