I el. WSMP, DSMP i VW Golf

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez rav » niedziela, 24 kwi 2005, 01:05

Czy S-logistics to nowy pomysł po wypożyczalni wózków inwalidzkich staruch-rent?
rav
A6

hmm

Postprzez S-LOGISTICS » niedziela, 24 kwi 2005, 08:07

Czy widziałeś, żebym komuś kiedys coś wypożyczał??

WooW, insepktorze, dochodzenie w sprawie wysokosci bierznika w zuzytych oponach, zakonczone powodzeniem. Teraz wytocz Buciorowi proces!!

Tak, myśle, że ten sedzia, który Cie opr, powinien zostac skazany na 10 lat w odosobnieniu i kastracja, a przynajmniej na sama kastracje. A na kolejne zawody proponuje zatrudnic jakiegos pisarza, ktory bedzie notowal wszystkie podsawy do prostestow i wziac 50.000pln na protesty, chociaz nie wiem czy to starczy.

Z tego co ja słyszałem, to serwis SAS Tobie podziekowal za wspolprace, bo robiles straszne fochy. Czy to prawda?
S-LOGISTICS
N1

Postprzez nick555 » niedziela, 24 kwi 2005, 10:58

rav to ty latałeś w takim niebieskim kombinezonie po depo z protestem w ręku? :):) dość komicznie to z góry wyglądało...
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez rav » niedziela, 24 kwi 2005, 11:21

Przeciwni protestom są ci, którzy mają coś na sumieniu.

Serwis SAS nie może podziękować mi za współpracę, ponieważ zobowiązali się współpracować przez cały sezon. Racze ja im podziękowałem, bo już nie mogę znieść roboty na ostatnią chwilę. W każdym razie przeniesienie serwisu do BMT od rajdu Festiwalowego było zaplanowane już wcześniej i związane z moją umową sponsorską z MOMO. Na pewno Festiwal i Imielin jadę z BMT. Jeśli przez ten czas chłopaki się zorganizują, to może wezmę ich na Strzelin.

Czy wiesz może gdzie się kupuje sprężyny, bo na moje szutrowe czekam już 2 miesiące, a są mi w tym tygodniu potrzebne.
rav
A6

Postprzez nick555 » niedziela, 24 kwi 2005, 17:01

Rav ja nie jestem przeciwny protestom a co do tego kto co ma na sumieniu to chyba tak naprawdę każdy by mógł oprotestować każdego o byle pierdołe jak już gdzieś było np. o mocowanie wycieraczki czy temu podobne. ale pamietaj że to nie wycieraczka jedzie...
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez rav » niedziela, 24 kwi 2005, 17:57

Ale gdyby ci wlepili przez pomyłkę np. 60s stop-go to chyba byłbyś wkurzony? Nie?
rav
A6

Postprzez nick555 » niedziela, 24 kwi 2005, 19:28

pewnie że byłbym ale to są tylko ludzie i pomyłki im się zdarzaja - oby jak najmniej. Poza tym sam sobie zrobiłes chyba stop'n'go co wyglądało jakbys przyjechał popatrzec co sie na depo dzieje :) i rozumiem twoje żale w końcu podczas wyścigu adrenalina buzuje. ale żebyś zobaczył swój serwis po tym jak odjechałeś :):):) to było to :)
nick555
A6

Postprzez rav » niedziela, 24 kwi 2005, 20:15

O tym już pisałem. Mógłbyś mi zobrazować co się potem działo?
rav
A6

Postprzez nick555 » poniedziałek, 25 kwi 2005, 08:01

byli ciut zdziwieni i nie wiedzieli o co biega. więcej Ci nie powiem bo popierwsze powinniście dogadywać się sami a po drugie nam odpadły drzwi i nikt nie zwracał uwagi na nic innego. pozdrawiam i owocnych wyników w Moście!
nick555
A6

Postprzez Conic » poniedziałek, 2 maja 2005, 11:45

HEHEHE cos tu sie zaspokojnie zrobiło chyba spisek jakis musi znowu wypłynąc :lol:
Conic
N1

Postprzez mm » piątek, 6 maja 2005, 17:24

cicho?
moze fakt, ale to dlatego, ze po zawodach motocyklowych nie jestem w stanie palcem ruszyc... jazda samochodem to pikus przy wysilku na motorze... o kondycji nie wspomne. a najgorsze jest to, ze kolejne mam w niedziele... chyba tego nie przezyje :(

spisek?
e tam, co by sie nie dzialo to i tak zawsze ktos jakas teorie dorobi do czegos ;) nie ma co wymyslac...
mm
N3

Postprzez Conic » piątek, 6 maja 2005, 17:26

Miłosz a jak wogole ci poszło?????????????
Conic
N1

Postprzez mm » piątek, 6 maja 2005, 17:38

jak? byly 2 wyscigi w mojej klasie - raz bylem 4, a raz 3 na 6... dodatkowo zglosilem sie jeszcze w jednej klasie, gdzie po tereningach bylem chyba 11 na 15 (klasa do 450ccm, czyli sprzety po 40KM, ja tylko 15..). Na czesciach betonowych bylo jeszcze nie najgorzej, ale na tzw szutrze tragedia - po pierwsze balem sie, po drugie zupelnie nie przewidywalem motocrossu...
Generalnie wszyscy narzekali na tor - w tych mocnych klasach wygral gosc z motocrossu, ktory jechal na oponach w kostke, a w supermoto leci sie na slicku...
tak czy siak strasznie mi brakuje i wjezdzenia i umiejetnosci i troche odwagi, ale zobaczymy co bedzie w Lublinie - tam leci po torze kartingowym z malym lacznikiem szutrowym i hopa (moze sobie karku nie skrece)...
ale tak jak pisalem, kondycyjnie czy silowo to nie ma w ogole porownania do przygotowan do jazdy samochodem... wyscig 3 godzinny to w ogole luzik, mysle, ze nawet 24godzinny.... podziwiam tych co jezdza na motorach w takich warunkach (czyli jakies enduro czy cross)...
na razie sie nie zrazam, zobaczymy co bedzie dalej ;)
zabawa super!
20 sierpnia bedzie eliminacja na Bednarach, wiec jak cos to zapraszam.
a narazie lecze przeziebienie, bo za dwa dni do lublina....
pozdrawiam
mm
mm
N3

Postprzez Conic » piątek, 6 maja 2005, 19:42

ooooooooo na Bednarach bendzie to jestem na 100% a eliminacje z Lublina oblukam na tvn turbo .POWODZENIA ZYCZE
Conic
N1

Postprzez nick555 » piątek, 6 maja 2005, 20:43

Miłosz jak dobrze pójdzie to spodziewaj sie transparentów :):):)
nick555
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wyścigi