przed 11 a jednak w trakcie
Armina Szwarca zawsze szkoda, bo napewno robił niezły show, ale takie rajdy, hultaj już nieraz udowadniał, że potencjał ma ale jakoś nie wychodziło. mnie zaskakuje Duval, bo to strasznie młody chłopaczek i przecie w nienajszybszym aucie a walczy z czołówka w sposób fantastyczny, kto wie może Rudemu jeszcze wklepie. ni o Panizzi coś kurcze potrenował w wolnym czasie na szutrach, bo jedzie niesamowicie, jak on zacznie jeździć równo po szutrach i perfekcyjnie po asfalcie będzie groźny. a jeszcze dobra postawa Gardemeistera na skodzince, trzyma chłopak tempo i wychodzi mu to całkiem nieźle, znofu nie ma Auriola,
a co do s1600 to Jean Joseph znowu nokautuje rywali, to jemu się należy puchar. choć za stary. i reszta wymięka tylko przed susuki ignisem i co matizy też rajdówki

dobre autko, może tak promocja w polsce.
w trakcie 12
pojedynak Martin - Gardemeister doprowadza mnie do szału, ale kurka skodę takim tempem przemieszczać to jest poprostu kunsztowny kunszt.
gdzie jest fabia
po 13
emocje opadły marko kładzie skodzince wystarczająco aby ją przeskoczyć bo cóż to jest 14 sekund. mam nadzieję, że jutro będą emocje i czołówka się nie będzie wieźć. a tak się to może skończyć.
kurka i suzuki coś problemiki ma jakieś.