Zepter napisał(a):P.S.: Przez dowcipy o blondynkach nikt nie zginoł ani też nie ucierpiał z tego powodu a wyśmiewanie śmierci milionów ludzi to wybaczcie ale to jest żałosne i można by powiedzieć, że upodabnia taką osobę do zwierzęcia ale była by to obraza dla zwierząt

Swoją drogą moderator powinien usuwać posty tak niskich lotów jak te z kawałami o Żydach, to by wytrąciło różnym..#^%^#$~&!m "tubę" z ręki!
Jeju ... musze odpowiedzieć

A czy ktoś zginął przez dowcipy o Żydach ... no neistety tak to napisałeś , że to tak można zrozumieć ...
A skąd wiesz , że blondynki przez te dowcipy nie cierpią :O Pewnie znasz 10 takich dziewczyn co się tym nieprzejmują , ale jest dużo dziewczyn które są oburzone tym ...
Kilka dowcipów :
Do XXX przyjechał YYY. Chodzi po ulicach i pyta:
- Dlaczego te dzieci są takie chude?
- Bo nie jędzą.
- Nie jędzą? To nie dostana prezentów!
LIST DO XXX
"XXX Ponieważ mam małe kieszonkowe, włóż mi pod poduszkę bębenek, trąbkę i pistolet na kapiszony. Dzięki temu dziadek będzie mi płacił za to, że nie zagram na bębenku, narzeczony mojej siostry za to, że nie zatrąbię gdy oni się całują, a moja babcia, która ma słabe serce, za to, że nie będę jej straszyć wystrzałami z pistoletu. - YYY".
Przychodzi XXX do YYY. YYY ją zbadał i mówi:
- Jest pani wciąży!!
A XXX na to:
- Małżonka nie mam, kochanka nie mam To nie może być moje dziecko!!
XXX , YYY i ZZZ spotkali diabła
XXX chciał do końca zycia piwa ZZZ wódki a YYY fajek
przychodzi diabel do ZZZ patrzy a ZZZ nachlany to samo u XXX przychodzi do YYY a niemiec dawaj ognia
Zamiast imon / nazw itp. wstawiłem XXX , YYY i ZZZ , żeby nikogo nieurazić tymi dowcipami ...
Wszystkie dowcipy znajdziecie tutaj :
http://www.smieszny.net/dowcipy/pokaz.php?kategoria=9
Proponuje napisać petycje aby administrator serwisu "smieszny.net" usunął dział dowcipy o Żydach ....