KAWAŁ

Tematy trochę mniej związane z motoryzacją, jednak to forum nie służy do nabijania postów. Proszę zapoznać się z regulaminem na forum ogólnym.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Zepter » poniedziałek, 28 mar 2005, 23:44

makburko: gorąco popieram twoje zdanie i dzięki za poparcie (także dla pasia TGR, Lukasza, SWRT i innych).. Miałem nie wchodzić więcej do tego szamba przepraszam miało być tematu ale jak widzę są jeszcze ludzie którzy mają opinię na ten temat podobną do mojej. A swoją drogą ktoś z liczbą 11 postów może mówić sensowniej niż taki jeden "wielki forumowicz" z liczbą kilkuset lub ponad tysiąca. Tak więc może niech niektórzy ograniczą się do komentowania kwesti technicznych rajdówek, wyników rajdów, oklejania rajdówek i zamieszczania zdjęć rajdowych lasek.......ale niech na tym skończą bo się bardzo kompromitują.

P.S.: Przez dowcipy o blondynkach nikt nie zginoł ani też nie ucierpiał z tego powodu a wyśmiewanie śmierci milionów ludzi to wybaczcie ale to jest żałosne i można by powiedzieć, że upodabnia taką osobę do zwierzęcia ale była by to obraza dla zwierząt :evil:

Swoją drogą moderator powinien usuwać posty tak niskich lotów jak te z kawałami o Żydach, to by wytrąciło różnym..#^%^#$~&!m "tubę" z ręki!
TDI - Ten Dym Ignoruj ;-]
Zepter
N3

Postprzez mototom » wtorek, 29 mar 2005, 17:15

Ujędrnianie
Mąż uszczypnął żonę w pośladek i zażartował:
- Gdybyś to trochę ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć twoich
wyszczuplających majtek.
Potem uszczypnął ją w piersi i powiedział:
- A gdybyś to ujędrniła, moglibyśmy się pozbyć wszystkich twoich
staników.
Oburzona kobieta łapie męża za penisa i krzyczy:
- A gdybyś to ujędrnił, to moglibyśmy się pozbyć ogrodnika, listonosza,
hydraulika i mleczarza
mototom
A6

Postprzez Zajcev » środa, 30 mar 2005, 12:47

Zepter napisał(a):P.S.: Przez dowcipy o blondynkach nikt nie zginoł ani też nie ucierpiał z tego powodu a wyśmiewanie śmierci milionów ludzi to wybaczcie ale to jest żałosne i można by powiedzieć, że upodabnia taką osobę do zwierzęcia ale była by to obraza dla zwierząt :evil:

Swoją drogą moderator powinien usuwać posty tak niskich lotów jak te z kawałami o Żydach, to by wytrąciło różnym..#^%^#$~&!m "tubę" z ręki!

Jeju ... musze odpowiedzieć :) A czy ktoś zginął przez dowcipy o Żydach ... no neistety tak to napisałeś , że to tak można zrozumieć ...
A skąd wiesz , że blondynki przez te dowcipy nie cierpią :O Pewnie znasz 10 takich dziewczyn co się tym nieprzejmują , ale jest dużo dziewczyn które są oburzone tym ...

Kilka dowcipów :

Do XXX przyjechał YYY. Chodzi po ulicach i pyta:
- Dlaczego te dzieci są takie chude?
- Bo nie jędzą.
- Nie jędzą? To nie dostana prezentów!

LIST DO XXX
"XXX Ponieważ mam małe kieszonkowe, włóż mi pod poduszkę bębenek, trąbkę i pistolet na kapiszony. Dzięki temu dziadek będzie mi płacił za to, że nie zagram na bębenku, narzeczony mojej siostry za to, że nie zatrąbię gdy oni się całują, a moja babcia, która ma słabe serce, za to, że nie będę jej straszyć wystrzałami z pistoletu. - YYY".

Przychodzi XXX do YYY. YYY ją zbadał i mówi:
- Jest pani wciąży!!
A XXX na to:
- Małżonka nie mam, kochanka nie mam To nie może być moje dziecko!!

XXX , YYY i ZZZ spotkali diabła
XXX chciał do końca zycia piwa ZZZ wódki a YYY fajek
przychodzi diabel do ZZZ patrzy a ZZZ nachlany to samo u XXX przychodzi do YYY a niemiec dawaj ognia

Zamiast imon / nazw itp. wstawiłem XXX , YYY i ZZZ , żeby nikogo nieurazić tymi dowcipami ...

Wszystkie dowcipy znajdziecie tutaj :

http://www.smieszny.net/dowcipy/pokaz.php?kategoria=9

Proponuje napisać petycje aby administrator serwisu "smieszny.net" usunął dział dowcipy o Żydach ....
Zajcev
N4

Postprzez Whitek » środa, 30 mar 2005, 16:36

KuziFanMyslenice napisał(a):Proponuje napisać petycje aby administrator serwisu "smieszny.net" usunął dział dowcipy o Żydach ....

Po co petycje.
Od razu go do sadu za szerzenie antysemickich, rasistowskich i nazistowskich pogladow. To pewnie serwis Hitlerjugend...

Ciekawe co powiecie na dowcip o murzynie przechodzacym prze pasy i spiewajacym "pojawiam sie i znikam". Ze jestem nietolerancyjny, nie lubie czarnoskorych? W koncu czrnoskorzy byli kiedys niewolnikami wiec byli bardzo pokrzywdzeni przez los i bialych.
Dowcipy o zolnierzach tez powinny zostac zabronione bo przeciez tylu zginelo w czasie wojny. O Katyniu nie wspomne...
Dowcipy o Polaku, Rusku, Niemcu czy innym Fancuziku opowiada tylko skin.
Z baby u lekarza smieja sie bezduszni ktorzy w dupie maja to, ze ktos moze byc chory ...
A uczucia religijne to juz wogole sliski temat ....

Tak mozna mnozyc przyklady...
Niektorych smiesza dowcipy o zydach, innych nie. Ale to nie jest powod zeby rzucac sie z piesciami na opowiadajacego. Jak sie komus nie podoba to niech nie czyta albo wogole wylaczy internet bo serwisy z dowcipami rzucaja sie na niego z pazurami i zmuszaja do czytania dowcipow o zydach ...
www.forum.rajdkormoran.pl Obrazek
Whitek
N3

Postprzez Gość » środa, 30 mar 2005, 18:45

kuzifanmyślenice: zrozumiesz moją wypowiedź jak zechcesz. Do ciebie w dalszym ciągu nic nie dociera. Porównywanie dowcipów o blondynkach (i ich odczuć z tego powodu) i porownywanie kawałow nawiązujących do holocaustu (i milionów ofiar) to tak jakby porównywać lekkie dotknięcie kogoś palcem z rozerwaniem kogoś na strzępy. Myślę że to jest odpowiednia skala porównań. :x

Whitek: ty chyba podobnie jak kuzifanmyślenice też nic nie rozumiesz tu nie chodzi o dowcipy o żydach tylko o dowcipy nawiązujące pośrednio lub bezpośrednio do hitlerowskich zbrodni.. :x

Wyśmiewanie czyjejkolweik śmierci uważam za świństwo a wyśmiewanie śmierci milionów ludzi za świństwo do kwadratu :(
Gość

Postprzez PawelRally » środa, 30 mar 2005, 18:49

Znów zaczynacie ! :? Ten topic jest po to żeby się pośmiać a nie słuchać waszych tłumaczeń. Ile można się gryźć :?

WAPNO zrób coś z tym!!!
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Zepter » środa, 30 mar 2005, 18:50

kuzifanmyślenice: zrozumiesz moją wypowiedź jak zechcesz. Do ciebie w dalszym ciągu nic nie dociera. Porównywanie dowcipów o blondynkach (i ich odczuć z tego powodu) i porownywanie kawałow nawiązujących do holocaustu (i milionów ofiar) to tak jakby porównywać lekkie dotknięcie kogoś palcem z rozerwaniem kogoś na strzępy. Myślę że to jest odpowiednia skala porównań. :evil:

Whitek: ty chyba podobnie jak kuzifanmyślenice też nic nie rozumiesz tu nie chodzi o dowcipy o żydach tylko o dowcipy nawiązujące pośrednio lub bezpośrednio do hitlerowskich zbrodni.. :evil:

Wyśmiewanie czyjejkolweik śmierci uważam za świństwo a wyśmiewanie śmierci milionów ludzi za świństwo do kwadratu :evil:

eh..błąd przy logowaniu....
Zepter
N3

Postprzez WAPNO » środa, 30 mar 2005, 19:02

Widzę, że tu ciągle wrzy dyskusja na temat dowcipów o Żydach. Dowcipy to dowcipy i są one o róznych osobach, poglądach, partiach, wyznaniach, narodach. Trzeba się do tego przyzwyczaić i jak komuś nie pasują to wcale nie musi ich czytać. Hyde Park jest żeby się rozluźnić. I jeszcze raz powtarzam, że to są dowcipy, a nie jakieś manifestacje antyżydowskie. Nie kłóćcie się już bo to nic nie zmieni, a kawały niech dalej będą (różnego rodzaju ;) ) A jak komuś nie pasują to nie musi ich czytać.
WAPNO
A6

Postprzez Zepter » środa, 30 mar 2005, 19:09

WAPNO napisał(a):Widzę, że tu ciągle wrzy dyskusja na temat dowcipów o Żydach. Dowcipy to dowcipy i są one o róznych osobach, poglądach, partiach, wyznaniach, narodach. Trzeba się do tego przyzwyczaić i jak komuś nie pasują to wcale nie musi ich czytać. Hyde Park jest żeby się rozluźnić. I jeszcze raz powtarzam, że to są dowcipy, a nie jakieś manifestacje antyżydowskie. Nie kłóćcie się już bo to nic nie zmieni, a kawały niech dalej będą (różnego rodzaju ;) ) A jak komuś nie pasują to nie musi ich czytać.

Wapno: jak widzę jesteś kolejnym który nie rozumie...... :(
Zepter
N3

Postprzez Zajcev » środa, 30 mar 2005, 19:35

WAPNO napisał(a):Widzę, że tu ciągle wrzy dyskusja na temat dowcipów o Żydach. Dowcipy to dowcipy i są one o róznych osobach, poglądach, partiach, wyznaniach, narodach. Trzeba się do tego przyzwyczaić i jak komuś nie pasują to wcale nie musi ich czytać. Hyde Park jest żeby się rozluźnić. I jeszcze raz powtarzam, że to są dowcipy, a nie jakieś manifestacje antyżydowskie. Nie kłóćcie się już bo to nic nie zmieni, a kawały niech dalej będą (różnego rodzaju ;) ) A jak komuś nie pasują to nie musi ich czytać.

WAPNO - jeju oni się tak tym przejmują , niewytłumaczysz im , że to jest Hyde Park i temat Dowcipy a nei manifestacje ... tak trudno dla Nich jest nie patrzeć na te dowcipy ... omijanie ich ? Jakoś innym one nie przeszkadzają ...

TO SĄ K**** DOWCIPY A NIE JAKIEŚ WYPOWIEDZI NAWIĄZUJĄCE DO HOLOCAUSTU , NIEKAŻDY TO MUSI CZYTAĆ . PROPONUJE ODRAZU SPALIĆ NA STOSIE AUTORÓW TYCH DOWCIPÓW , LUB ZAMKNĄĆ W OBOZIE , ŻEBY CIERPIELI TAK JAK ONI ?? - Powiem tyle ... zapewne każdy z osób protestujących myśli , żeby jakość ukarać te osoby ... już nawet w moim kierunku na którejś stronei było napisane , żeby mnie zamnkąć w tym obozie ... a ja wam powiem tak ... Zapewne jesteście katolikami ... a jest to religa opierająca na miłości i miłosierdziu ... wybaczeniu , więc jeśli jesteście tak wzorowymi katolikami to zastanówcie się co piszecie ...
Zajcev
N4

Postprzez Cobra » środa, 30 mar 2005, 23:01

zartowac mozna ze wszystkiego, trzeba tylko miec odrobine inteligencji aby umiec sie zdystansowac do czegos co jest zartem i odroznic zart od wypowiedzi na jakis temat. Dla mnei ta sprawa jest banalnie prosta, wiadomo ze nie mozna porownywac kalibru dowcipow o zydach do dowcipow o blondynkach gdyz jesli wogole mowimy o tych ktorych one moga dotknac to niewatpliwie te pierwsze bez odpowiedniego dystansu moga byc bardziej nie namiejscu. Nie mozna jednak czepiac sie tych o zydach kimkolwiek sa i cokolwiek ich spotkalo, a tolerowac kawaly o tematyce nazwijmy ja rasistowskiej tego u was nie kuamam ze akurat sie tych zydow czepiliscie. Tak czy siak powtarzam jesli chce sie czytac dowcipy to trzeba umiec sie zdystansowac do ich tresci i pojac ze sa tylko dowcipami a nie atakiem na taka czy inna grupe ludzi. Trzeba umiec smiac sie z siebie i z innych. Pamietajmy tez o tym, ze jesli jest sie w towarzystwie ludzi ktorych sie zna to wiemy jakie dowcipy ich smiesza a jakich nie lubia tutaj wypowiadaja sie wszyscy i dowcipy trafiaja do wszytskich wiec nie mozna ich wyglosic tylko dla tych ktorych dany rodzaj smieszy. Jak nie lubicie danego rodzaju i widzicie czytajac go na co sie "kroji" to go nie czytajcie w czym problem?? I skonczcie ta bezsensowna krucjate bo zaczynacie przypominac fanatycznych dziadkow sluchajacych radia maryja, z tym wyjatkiem ze oni akurat zydow nie lubia.
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Whitek » czwartek, 31 mar 2005, 01:13

Zepter napisał(a):Whitek: ty chyba podobnie jak kuzifanmyślenice też nic nie rozumiesz tu nie chodzi o dowcipy o żydach tylko o dowcipy nawiązujące pośrednio lub bezpośrednio do hitlerowskich zbrodni.. :evil:

Zepter musisz zrozumiec ze swiata nie naprawisz.
Jednego smieszy dowcip o szczeniaczku skaczacym na drzwi a drugiego krwista jatka.
Dogodzenie wszystkim to zadanie dla burdeli. ;)

Odpusc sobie podobne dyskusje bo to do niczego poza sianiem fermentu nie prowadzi. Zydzi sami o sobie opowiadaja dowcipy.
Poza tym najwiecej dowcipow powstaje na swiezo po wydarzeniach. Ludzie poprostu potrzebuja odreagowania po tragedii bo niewiele osob jest w stanie wytrzymac psychicznie codzienna katorge i wspominanie.

Mnie nie smiesza dowcipy o zydach, ale na nikogo nie napadam jezeli je opowiada. Zawsze mozna to przemilczec i ewentualnie zmienic temat.
www.forum.rajdkormoran.pl Obrazek
Whitek
N3

Postprzez makburko » czwartek, 31 mar 2005, 19:11

Jak widzę Site Man prezentuje poziom zbliżony do herr fana Kuziego z Myślenic.Zaskoczyło mnie to gdyż miałem nadziej że admin będzie o wiele rozsądniejszy.Szkoda...
KuziFanMyslenice:
TO SĄ K**** DOWCIPY A NIE JAKIEŚ WYPOWIEDZI NAWIĄZUJĄCE DO HOLOCAUSTU , NIEKAŻDY TO MUSI CZYTAĆ . PROPONUJE ODRAZU SPALIĆ NA STOSIE AUTORÓW TYCH DOWCIPÓW , LUB ZAMKNĄĆ W OBOZIE , ŻEBY CIERPIELI TAK JAK ONI ??
Buhahahahahah,chłopcze,niewiasto<?>Ile Ty masz lat?Jeśli tego też nie wiesz spytaj kogoś starszego,lub np.swojego psa.Najlepiej poproś żeby zaćzął pisać za ciebie posty.Poraszka.Kabaret.
Na szczęscie jakieś 99,99%społeczeństwa mysli tak jak ja.To mi wystarcza. :roll:
makburko

Postprzez Zajcev » czwartek, 31 mar 2005, 19:20

makburko napisał(a):KuziFanMyslenice:
TO SĄ K**** DOWCIPY A NIE JAKIEŚ WYPOWIEDZI NAWIĄZUJĄCE DO HOLOCAUSTU , NIEKAŻDY TO MUSI CZYTAĆ . PROPONUJE ODRAZU SPALIĆ NA STOSIE AUTORÓW TYCH DOWCIPÓW , LUB ZAMKNĄĆ W OBOZIE , ŻEBY CIERPIELI TAK JAK ONI ??
Buhahahahahah,chłopcze,niewiasto<?>Ile Ty masz lat?Jeśli tego też nie wiesz spytaj kogoś starszego,lub np.swojego psa.Najlepiej poproś żeby zaćzął pisać za ciebie posty.Poraszka.Kabaret.
Na szczęscie jakieś 99,99%społeczeństwa mysli tak jak ja.To mi wystarcza. :roll:

Mhm czego mam niewiedziec?? Bo teraz neirozumiem ... zadalem pytanie i ty mi piszesz czy tego tez niewiem ...

Jak wy nierozumiecie pojęcia/znaczenia wyrazu dowcip ...
Zawsze masz wybór , nikt ci tego nie kazuje czytać ... po ch**j takie teksty ?? Po ch**j znów ruszasz ten temat ... był spokój ... to widze , że ktoś znów chciał zabłysnąć ... bo ja kto inaczej można nazwać jeśli ten temat był już dawno poruszany i zakończony ...
Zajcev
N4

Postprzez Beret » czwartek, 31 mar 2005, 19:45

panowie, otworzcie moze oddzielny temat na te klotnie...
nindża nie moze byc mientka

MIEJSCE NA TWOJA REKLAME

www.bwyszkowski.pl
www.codrivers.fora.pl

Obrazek
Beret
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park