marcin: jak nastepnym razem bedziesz we Wrocq to sprooboj w Empiku na rynku tam na samym dole sie schodzi. Jak trafisz na spoko kolesia to Ci na podlaczy, ale nie gwarantuje na ile... Mi sie udalo pograc jakies 15 min, a koncu przyszedl jego kumpel supermaczo

i bez slowa odlaczyl konsole podczas gry.
Co do samej "trojeczki" to wybulilem troche sary w salonie gier i przeszedlem mistrzostwa na "normal" (niestety nie udalo sie ustawic "hard" potrzebny byl kod ktorego nie mieli...).
Powiem tak ze jest ciekawie dosc, nie zgodze sie ani z kolesiem ktory w "WRC" objechal Colina 3, dla maniakow jest OK, fajt ze trasy troche bidnie wygladaja i sa monotonne ale fizyka jazdy sprawila ze dla mnie nie mialo to wiekszego znaczenia. A motyw w stylu braku ingerencji w serwis wydaje mi sie spox, w koncu jest realniej, z tym ze w innych trybach (szkoda ze ich nie ma

narazie

) powinno byc to w gestii gracza.
Totalnie nie podoba mi sie setup auta, tu zdecydowanie krok w tyl - za malo mozliwosci....
Pozatym bajery w stylu demolki samochodu raczej wytrawnym graczom nie przynisa za wiele uciechy, no chyba ze na poczatku.
Pozatym troche podskoczyl poziom trudnosci - tak mi sie wydaje. Na "hard" juz nie jest tak prosto naklepac komputerowi kilkadziesiat sekund, jest troche realniej odnosnie roznic czasowych miedzy zawodnikami.
No ale jak wszyscy mysle ze wersja na PC znow zarzadzi
...::pozdro::...