Colin McRae Rally 3

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez **FanKuzaja** » piątek, 10 sty 2003, 11:51

Maciekd nio nic co nam pozostaje to czekanie i uzbrojenie się w cierpliwość a napewnio ja jeszcze do czasu premiery Colina 3 bede grał do tego czasu w 2 jesli szkoła itd pozwolą na to.

Mogę się założyć że z Code czymś nas zaskoczą oby tak było. :wink:
**FanKuzaja**
A6

Postprzez **FanKuzaja** » sobota, 11 sty 2003, 15:44

MaciekD mam dla ciebie dobrą wiadomość :) :wink: na temat Colin McRae Rally 3 i dla wszytskich miłosników tej gry oczekujoncy na wyjscie na PC.

A wienc tak teks został przetłumaczony z Niemieckiej strony o Colnku 3 juz nie pamientam adresa.

Cytuję: Konsolowa wersja Colin McRae Rally 3 zawiodła, przegrywajac z bardziej widowiskowym WRC2:Extreme. Zdajac sobie sprawę z jej słabosci, firma Codemasters przełożyła premierę PC na Maja 2003 roku. Do tego czasu program zaleje prawdziwe morze zmian, ulepszeń i innowacji. Lepsze tekstury i modele sprawia, że samochody stana się jeszcze piękniejsze. Ciekawsze i znacznie bardziej szczegółowe otoczenie, a także lekko przemodelowane trasy dodadza zabawie atrakcyjnosci. Poprawiona zostanie też fizyka jazdy. Pojawi się rozbudowany tryb multiplayer, który jak twierdza autorzy zaspokoi oczekiwania miłosników sieciowej rywalizacji. Chociaż mam PCta to i tak szkoda mi konsolowych graczy, którzy mieli zobaczyć podobne cuda. I nie zobaczyli...
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Kusch » sobota, 11 sty 2003, 16:52

Mam nadzieję ze to prawda jak narazie colin dostaje baty od wrc to jest dla mnie numer 1 po prostu trzeba spróbowac zakochacie się w tej grze.Nie jestem zwolennikiem pleya ale kupiłem go z kumplami własnie dla tej gry i nie załuję nawet złotówki.Odsyłam do http://www.autoklub.pl/forum/viewtopic. ... 7&start=45
Pijąc w pracy oszczędzasz czas dla bliskich.
Kusch
N1

Postprzez thompson40 » sobota, 11 sty 2003, 17:02

hehe mam nadzieje że te obietnice odbiją sie na jakości gry. w colina na ps nie grałem ale z tego co przeczytałem na tym forum to mogę powiedzieć tylko tyle że gra jest zrobiona tylko dla pieniędzy :(
wiele tytułów jest zrobionych "pod publike" tylko po to żeby sie dobrze sprzedawały (nfs hp2) a szkoda....
ale bądźmy dobrej myśli
pozdro
...jk1dL......................................
...cky.pl.2kx.pm..........................
thompson40
N3

Postprzez marcin » sobota, 11 sty 2003, 17:18

Tylko pomyślcie sobie o wymaganiach colina 3. Po przecztaniu tego tekstu wzmocniłem się w oczekiwaniu na premiere. Ale teraz mam dylemat czy kupować ps2 ( dla WRC II) czy ulepszać kompa pod colina 3 ????
marcin
A5

Postprzez thompson40 » sobota, 11 sty 2003, 17:23

nie wiem ale ja bym ulepszył kompa (sam kupuje nowgo procka i płyte główną za 2 tygodnie) bo zawsze się przy lepszy komp bo w tym roku wyjdzie pare fajnych gierek. ale z drugiej strony ps i wrc2 :) może jakiś kumpel ma i ci pozyczy? bo kupować konsole za 1000pln dla jednej gry to lekka przesada.
pozdro
thompson40
N3

Postprzez marcin » sobota, 11 sty 2003, 17:27

No niby tak ale na ps2 jest duużo fajnych gier . Po za tym SONY ma licencje do któregośtam roku na używanie prawdziwych nazwisk itp.
Więc jest nad czym się zastanawiać . a Wy jakbyście w tej sytuacji postąpili?
marcin
A5

Postprzez thompson40 » sobota, 11 sty 2003, 17:31

no jest dużo gier ale mało jest gier ciekwaych (przynajmniej dla mnie) a WRC 2 jest bardzo ciekawe , przynajmniej tak mi sie wydaje. jeśli macie kase to kupujcie ps'a , ja nie mam więc nie kupuje :( a szkoda
thompson40
N3

Postprzez maciekd » sobota, 11 sty 2003, 17:32

Eh, liczyłem na to, że dodanych zostanie więcej samochodów WRC. Powiedzmy tryb kariery tylko w Fordzie, a pojedyncze rajdy we wszystkich aktualnych wurcach (łącznie z Fabią WRC, bo to przecież będzie maj). Grałem w Colina3 w Empiku i bardzo mi się podobał. Nie widziałem natomiast WRCII więc nie wiem jak dobrze może być. No cóż, tylko się cieszyć, na PC będzie lepiej...
maciekd
A6

Postprzez Kusch » sobota, 11 sty 2003, 17:34

Ja też długo się zastanawiałem ale niestety jestem maniakiem.Decyzja należy do ciebie najlepiej sprubój sobie zagrac gdzies na póbę tak jak ja zrobiłem.Pożyczyłem pleja od kumpla na dwa dni i pózniej już nie miałem wątpliwosci.Ale ja brałem konsołe na spółe w trzy osoby, w sumie wyszło po 450 na głowę.
Pijąc w pracy oszczędzasz czas dla bliskich.
Kusch
N1

Postprzez marcin » sobota, 11 sty 2003, 17:40

Właśnie tu jest ból że nikt ze znajomych nie ma ps2 a w świdnicy nie ma Media Markt. Ostatnio byłem w MM we wrocku ale nie było ani colina3 ani WRC II i cóż chyba zbieram na ps2 :D
marcin
A5

Postprzez koval » poniedziałek, 13 sty 2003, 19:40

marcin: jak nastepnym razem bedziesz we Wrocq to sprooboj w Empiku na rynku tam na samym dole sie schodzi. Jak trafisz na spoko kolesia to Ci na podlaczy, ale nie gwarantuje na ile... Mi sie udalo pograc jakies 15 min, a koncu przyszedl jego kumpel supermaczo :lol: i bez slowa odlaczyl konsole podczas gry. :twisted:

Co do samej "trojeczki" to wybulilem troche sary w salonie gier i przeszedlem mistrzostwa na "normal" (niestety nie udalo sie ustawic "hard" potrzebny byl kod ktorego nie mieli...).
Powiem tak ze jest ciekawie dosc, nie zgodze sie ani z kolesiem ktory w "WRC" objechal Colina 3, dla maniakow jest OK, fajt ze trasy troche bidnie wygladaja i sa monotonne ale fizyka jazdy sprawila ze dla mnie nie mialo to wiekszego znaczenia. A motyw w stylu braku ingerencji w serwis wydaje mi sie spox, w koncu jest realniej, z tym ze w innych trybach (szkoda ze ich nie ma :( narazie :P ) powinno byc to w gestii gracza.
Totalnie nie podoba mi sie setup auta, tu zdecydowanie krok w tyl - za malo mozliwosci....
Pozatym bajery w stylu demolki samochodu raczej wytrawnym graczom nie przynisa za wiele uciechy, no chyba ze na poczatku.
Pozatym troche podskoczyl poziom trudnosci - tak mi sie wydaje. Na "hard" juz nie jest tak prosto naklepac komputerowi kilkadziesiat sekund, jest troche realniej odnosnie roznic czasowych miedzy zawodnikami.

No ale jak wszyscy mysle ze wersja na PC znow zarzadzi :!:

...::pozdro::...
http://www.pwr.wroc.pl Obrazek
koval
N2

Zalecam...

Postprzez grandmaster » poniedziałek, 13 sty 2003, 20:43

Jeśli masz dylemat to podpatrz gdzieś WRC II Extreme tak jak radzili ci to moi przedmówcy...natomiast jeszcze jeden szczegół. Edycja WRC nie kończy się na części 2 ale będą powstawać kolejne,także... :D
rally's are not a crime
.............................................
www.extreme.pl - is not a crime
grandmaster
N3

Postprzez thompson40 » czwartek, 20 lut 2003, 15:02

miałem okazje sobie pograć w mcr3. grałem na konsoli X-box przez około 30 minut w kafejce :D grałem na kierownicy, która była źle wykalibrowana i grało się naprawdę ciężko. lekki ruch kierownicą i samochód bardzo gwałtownie skręcał....
sama gra prezentuje się bardzo dobrze. graficzka super [jak dla mnie] samochody są zrobione bardzo dokładnie. nie przyglądałem się modelowi uszkodzeń, ponieważ jeździłe z widokiem z maski. trasy- przejechałem chyba z 10 odcinkow, nie wszystkie rajdy. szwecja jest zrobiona całkiem przyzwoicie, hiszpania bardzo fajnie. ogolnie odcinki są spoko ,ale są za krótkie [2.30-3.30 minuty tra przejechanie]. co tam jeszcze??? :D
dźwięku nie słyszałem, obok jakiś koleś grał w gta vice scity i słyszałem to co się działo u niego.... :(
z oceną fizyki wstrzymam się do wyjścia wersji PC gdyż jak już napisałem jeździłem na źle wykalibrowanej kierownicy i kierowanie samochodem to była prawdziwa walka, cały czas lądowałem w krzakach ;) na padzie nie zamierzam grać, bo to nie ma sensu...
ogólni to gierka zrobiła na mnie dobre wrażenie chociaż spodziewałem się czegoś więcej. jak dla mnie - bardzo dobra samochodówka w klimatach rajdów i nic więcej - niestety :( poczekam nas wersję PC, ma być lepsza....
pzdr
thompson40
N3

Postprzez SuN » wtorek, 25 lut 2003, 16:27

sluchajcie jak gierka bedzie na pc (chyba ze juz jest :P) to musicie ja miec !! ja od 2 tygodni gram na PS2 w CMR 3 i jakie wrazenia ?? SUPER tylko wg mnie gorsza jest jazda bokiem :) (w 2 byla wg mnie lepsza) ale jak sie przyzwyczaisz to jest superowo :) polecam ta gierke !!
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe