Rozmawiałem dziś z kumplem, i jest on pełen obaw o projekt choć trochę racji mu przyznam że pierw jest wielkie Halo kto to nie da i ile ale co do wpłat to się okazuje że garstka ludzi z tych co się deklarowali daje.
Jest jeszcze taka sprawa iż... no własnie tu z kumplem dyskutowałem bo były różne zdania na temat jego występu.
Jeżeli fundusze na start wykłada Firma liczy Ona na reklamę na dobre pokazanie się w rajdzie co jest równoznaczne z jak najwyższym miejscem w Generalce rajdu. Natomiast tu jest inaczej jeśli by kibice wyłożyli kaskę musiałby pojechać dla nich i jak sądzicie powinien walczyć o jak najlepszy czas w generalce czy po prostu bawić publiczność jazdą

. Tu były sprzeczne wypowiedzi kilku osób które pytałem. Z jednej strony powinien jechać szybko ale, z drugiej strony miał już jakąś przerwę w startach i może na początku odbiegać od czołówki a jeśli by tak było to może się nie pokazać z takiej strony z jakiej by chciał przed potencjalnymi sponsorami. Jadąc dla publiczności może nie wskurać w 100% tego coby chciał czyli jak najwyższa lokata, ale za to bawiłby publiczność co wzbudzałoby może aplauz,i potencjalny sponsor też by to wychwycił uwzględniając popularność wśród kibiców. W sumie to jest gdybanie ale zastanawiam się nad tym jak powinien postąpić.
A np. jak potencjalni darczyńcy odnoszą się do oklejenia samochodu czy może być to jakaś firma "ABC" czy np ludzie którzy dali kaskę by się chcieli znaleźć gdzieś na drzwiach ( z tym to zagiął mnie kolo w pracy bo słyszał o akcji Fans for Kresta, tam coś chyba było z oklejenia na drzwiach albo masce nie kojarzę) ale w sumie ciekawy temat do dyskusji.
A tak już poza tematem. To dość długo to idze z tą stronką i wogóle jeśli jeszcze będą pojawiać się problemy to kaska będzie może zebrana na sezon 2006

wiem że jestem pesymistą może za dużym ale.....
Trzeba brać wszystkie opcje pod uwagę. Zaraz okaże się że SMSów nie będzie można itp.
A ja wam mówię!!! fiskus i tak się odezwie po te pięniądze niech oni tylko to zwęszą to. Od razu się podłączą pod gotóweczkę.
Dobra może trochę naegatywnie to postrzegam, choć życzę akcji jak najlepiej bo sam mam zamiar swoje przysłowiowe "3grosze" dorzucić