Sztuka kibicowania !

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 21 lut 2005, 20:36

Nie wiem czy to pytanie dobre w tym temacie.
Ale jak tam %? Nie znam Go osobiście. Ale pamiętam akcję na "ucz się od najlepszych"
proszę o odpowiedź.
sorki za OT
!ADI!
S1600

Postprzez beeper_ » wtorek, 22 lut 2005, 14:43

Z całym szacunkiem dla Łukasza i jego talentu, ale 3 sezony przerwy w startach na pewno nie wplynely na polepszenie wynikow. Jezeli pieniadze od kibicow mialby by byc inwestycja a nie darowizną to wolabym przekazac je Stanikowi czy Karnabalowi.
beeper_
N4

sztuka kibicowania

Postprzez jarexcc » wtorek, 22 lut 2005, 14:52

Witam

Widze że piszą tutaj ludzie którzy są z całej akcji niezadowoleni przykład Łukasz miał trzy lata przerwy w startach, do konca tak nie jest a przypominam dlaczego
z seatem umowa została zerwana poczatkiem 2002 i Łukasz w tamtym roku pojachał jeszcze trzy rajdy
Elomot 2002-2 miejsce w N4
Polski 2002- dokładnie nie pamietam ale chyba 6 miejsce w N4
Barborke Cieszyńska 2002 -3 miejsce w generalnce
rok 2003
Rajd Szwecji 2003- 8 mijsce w N4
Rajd Agapit 2003- 2 miejsce w genralce

wiec ta przerwa nie jest taka duza, tylko w tamtym roku Łukasz nie pojachał w żadnym rajdzie, natomiat wczesniej starła sie startowac aby do konca nie wypaść z rajdów.

pozdrawiam
Jarek Kubala
jarexcc
A5

Postprzez Łukasz » wtorek, 22 lut 2005, 19:49

Będzie dobrze, nie narzekajcie :!: Chodzi głównie o to by się ponownie pojawił na OS-ach i przypomniał się ludziom i oby ten start pomógł mu w znalezieniu sponosra/ów by mógł kontynuować sezon i na trwałe wrócić do rajdów.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez matt » wtorek, 22 lut 2005, 20:11

wg mnie, to nie jest akcja dofinansowania, tylko pomocy. Nie zależy nam na tym, aby dofinansować kierowcę i pozwolić muprzesiąść się z evo 6 do evo 8... wg mnie zależy nam na tym, aby Łukasz wrócił na oesy (i tak jak pisze Łukasz, dzięki temu może powrócił na dobre na odcinki) a to przekłada się również na większą ilość zawodników i większą konkurencje. Chyba lepiej jak jeździ dwóch "talentów" w evo 6 niż jeden w evo 8 lub S1600 :)
matt
N2

Postprzez nick555 » środa, 23 lut 2005, 10:09

beeper_ napisał(a):... Jezeli pieniadze od kibicow mialby by byc inwestycja a nie darowizną to wolabym przekazac je Stanikowi czy Karnabalowi.

Ale to jest akcja dla Sztuki a nie dla karnabala!! Karnabal startuje i ma się dobrze kasa w domu jest:) A my zróbmy coś dla kogoś kto aktualnie nie startuje. Niech sie cos dzieje!! Przecież to reklama i dla nas jako forum!!!
nick555
A6

Postprzez Mars » środa, 23 lut 2005, 11:28

Ludzie przestańcie w końcu sypać tu nazwiskami innych kierowców !!
Akcja dotyczy Łukasza Sztuki i już.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez Mroowa » czwartek, 24 lut 2005, 21:30

Rozmawiałem dziś z kumplem, i jest on pełen obaw o projekt choć trochę racji mu przyznam że pierw jest wielkie Halo kto to nie da i ile ale co do wpłat to się okazuje że garstka ludzi z tych co się deklarowali daje.

Jest jeszcze taka sprawa iż... no własnie tu z kumplem dyskutowałem bo były różne zdania na temat jego występu.

Jeżeli fundusze na start wykłada Firma liczy Ona na reklamę na dobre pokazanie się w rajdzie co jest równoznaczne z jak najwyższym miejscem w Generalce rajdu. Natomiast tu jest inaczej jeśli by kibice wyłożyli kaskę musiałby pojechać dla nich i jak sądzicie powinien walczyć o jak najlepszy czas w generalce czy po prostu bawić publiczność jazdą :) . Tu były sprzeczne wypowiedzi kilku osób które pytałem. Z jednej strony powinien jechać szybko ale, z drugiej strony miał już jakąś przerwę w startach i może na początku odbiegać od czołówki a jeśli by tak było to może się nie pokazać z takiej strony z jakiej by chciał przed potencjalnymi sponsorami. Jadąc dla publiczności może nie wskurać w 100% tego coby chciał czyli jak najwyższa lokata, ale za to bawiłby publiczność co wzbudzałoby może aplauz,i potencjalny sponsor też by to wychwycił uwzględniając popularność wśród kibiców. W sumie to jest gdybanie ale zastanawiam się nad tym jak powinien postąpić.

A np. jak potencjalni darczyńcy odnoszą się do oklejenia samochodu czy może być to jakaś firma "ABC" czy np ludzie którzy dali kaskę by się chcieli znaleźć gdzieś na drzwiach ( z tym to zagiął mnie kolo w pracy bo słyszał o akcji Fans for Kresta, tam coś chyba było z oklejenia na drzwiach albo masce nie kojarzę) ale w sumie ciekawy temat do dyskusji.

A tak już poza tematem. To dość długo to idze z tą stronką i wogóle jeśli jeszcze będą pojawiać się problemy to kaska będzie może zebrana na sezon 2006 :) wiem że jestem pesymistą może za dużym ale.....
Trzeba brać wszystkie opcje pod uwagę. Zaraz okaże się że SMSów nie będzie można itp.

A ja wam mówię!!! fiskus i tak się odezwie po te pięniądze niech oni tylko to zwęszą to. Od razu się podłączą pod gotóweczkę.

Dobra może trochę naegatywnie to postrzegam, choć życzę akcji jak najlepiej bo sam mam zamiar swoje przysłowiowe "3grosze" dorzucić :P
Mroowa
S2000

Postprzez Megas WRC » czwartek, 24 lut 2005, 22:29

Kiedy wreszcie cos bedzie na stronce ?
Megas WRC
A5

Postprzez nick555 » czwartek, 24 lut 2005, 22:47

SWRT_ czarnowidztwo uprawiasz...:) Według mnie niewazne jak bedzie jechał Łukasz. On dobrze wie że to może byc dla niego szansa i musi sie starac scigać. Bo o to w tym sporcie chodzi. I mysle ze jakby doszło do jego startu z pieniędzy zebranych dzieki tej akcji to juz niewazne co pokaże...My pokażemy że w Polsce można jak się chce...
nick555
A6

Postprzez **FanKuzaja** » piątek, 25 lut 2005, 12:17

Jak to mówią polak wszystko potrafi :wink:

Żeby nasza akacja odpaliła :)
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez RajducH » piątek, 25 lut 2005, 16:10

kij z fiskusem :lol: taki to nasz kraj ze zawsze mozna nasciemniac ze to nie jest kasa na dofinansowanie tylko np. kazdy z nas oddaje mu jakies tam dluzne pieniadze i ze sa one od kazdego indywidualnie a to ze wplyna w jednym czasie to czysty zbieg okolicznosci:P trzeba kombinowac bo akcja jest piekna, robia ja kibice i nie maja tu prawa wstepu dzidki z pzmotu ani nasz rzad, ta akcja jest tylko dla tych ktorzy kochaja ten sport :!: z pozdrowieniami...
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

sztuka kibicowania

Postprzez jarexcc » piątek, 25 lut 2005, 16:37

Witamy Kibiców

Witamy wszystkich kochanych kibiców i dziekujemy za wsparcie i cierpliwość.

strona własnie ruszyła www.sztukakibicowania.pl

poza strona w dzisiejszym wydaniu WRC tez pojawiła sie wzmianka

pozdrawiamy
jarexcc
A5

Postprzez nick555 » piątek, 25 lut 2005, 16:43

...W miarę możliwości finansowych przygotujemy showcar, wydamy pamiątkowe plakaty oraz zorganizujemy atrakcyjne imprezy dla Kibiców...
mysle że nie ma się co rozpędzać, tym niech się zajmą przyszli sponsorzy, my zbierajmy na starty łukasza! Ide do banku...
nick555
A6

Postprzez Raven » piątek, 25 lut 2005, 17:04

No moze faktycznie trzeba sie skupic najpierw na pierwszym starcie, a dopiero potem dorobi sie oprawe? Chyba ze sponsor bedzie chcial zrobic plakaty itp.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP