Moderator: SebaSTI
maciekd napisał(a):No jeśli udało się zmobilizować ludzi do głosowania w ankiecie na WP, to może uda się zmobilizować kilka tys. osób do podpisania listu do TVP?
Ohlins napisał(a):maciekd napisał(a):No jeśli udało się zmobilizować ludzi do głosowania w ankiecie na WP, to może uda się zmobilizować kilka tys. osób do podpisania listu do TVP?
no to jest bardzo dobry pomysł. albo zapchajmy skrzynke e-mail TVP![]()
![]()
![]()
![]()
Sumo ja tez niewieze ze to cos moze dac.... Ale jednak jakis cien nadzieii jest! Zmniena sie sklad sportu w TVP wiec moze ktos bedzie chcial wysluchac naszych prosb.... Zobacz ta akcje z TVN TURBO! Trosze ludzi napisalo i znalazno sie miejsce dla OESu (choc pora nadawania niejest rewelacyjna ale lepsze to niz nic!) Mysle ze wiec warto sprobowac.sumo napisał(a):Ja w "mailowanie" nie wierze. Owszem, jesli bedzie trzeba, to napisze maila, podpisze sie itp, ale jesli myslicie ze sie uda, to chyba jestescie w bledzie.. beda wam odsylac odpowiedzi - do kazdego taką samą - maja przygotowany szablon na takie coś. Hm... ja juz sam nie wiem. Zmeczony jestem, wybaczcie
hmmm przykro mi to mowic ale denne sa te Twoje "wywody"beeper_ napisał(a):Jak juz sie porywacie na to, to moze zacznijcie od tego jakie sa plusy dla TVP jesli pokaza cos o rajdach. Jak dla mnie to "Klan" ma wielksza ogladalnosc niz ewentualne rajdy. Maja pokaza walke na OS'ach? Kuzaj klepie wszystkich, reszty nikt nie zna. Widowiskowosc? 95% N-ek jezdzi na okrągło, dla zwyklego czlowieka, zadna atrakcja. Sukcesy naszych na arenie miedzynarodowej? Cisza...
kolo115 napisał(a):hmmm przykro mi to mowic ale denne sa te Twoje "wywody"beeper_ napisał(a):Jak juz sie porywacie na to, to moze zacznijcie od tego jakie sa plusy dla TVP jesli pokaza cos o rajdach. Jak dla mnie to "Klan" ma wielksza ogladalnosc niz ewentualne rajdy. Maja pokaza walke na OS'ach? Kuzaj klepie wszystkich, reszty nikt nie zna. Widowiskowosc? 95% N-ek jezdzi na okrągło, dla zwyklego czlowieka, zadna atrakcja. Sukcesy naszych na arenie miedzynarodowej? Cisza...To przeciez jasne jak slonce ze Klan ma jedna z wiekszych ogladalnosci i malo ktory program/serial moze go przebic...(a sie w sumie tym dziwie bo ten serial jest glupi jak but....)
Mowisz o walce na oesie. Kuzaj w tamtym sezonie sezonie lal wszystkich jak chcial ale zwroc uwage na jedno. . To byl tamten sezon! Skad wiesz jak bedzie w przyszlym seznonie?!
Widowiskowosc. 95% enek jezdi na okraglo. To fakt ale przykladowo samochody w rajdach terenowych typu Dakar tez niejezdza bokami a jednak ludzie to ogladaja! A tak wogole to ja ogladajac relacje na TVN TURBO niebylem jakos baaardzo zawiedzony...(moi koledzy ktorzy niegustuja w rajdach tez mowili ze OES im sie podoba..)
Sukcesy? Moim zdaniem juz za niedlugo beda.
Profity TVP z pokazywania rajdow napewno sie znajda.... trzeba tylko dobrze poszukac..
A jesli wrocic do tych mail to trzeba wymyslic jakis szablon pogladowy zeby kazdy wiedzial jak to napisacKto sie tego podejmnie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości