Rajdy w TV

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez nick555 » środa, 5 sty 2005, 19:37

Prędzej pan Korzeniowski zrozumie nas niż cała poprzednia ekipa w telewizji...
nick555
A6

Postprzez fluff » środa, 5 sty 2005, 20:56

Korzeniowski moze i owszem, ale pozostaje kwestia na ile jego rzady sa samodzielne.
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez maciekd » środa, 5 sty 2005, 22:18

No jeśli udało się zmobilizować ludzi do głosowania w ankiecie na WP, to może uda się zmobilizować kilka tys. osób do podpisania listu do TVP?
maciekd
A6

Postprzez enka » środa, 5 sty 2005, 22:33

A jakby włączyć w tę akcję rajdowców. Możnaby na rajdach też podpisy zbierać. Może by to coś dało.
enka
A5

Postprzez Ohlins » środa, 5 sty 2005, 22:34

maciekd napisał(a):No jeśli udało się zmobilizować ludzi do głosowania w ankiecie na WP, to może uda się zmobilizować kilka tys. osób do podpisania listu do TVP?

no to jest bardzo dobry pomysł. albo zapchajmy skrzynke e-mail TVP :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ohlins
A6

Postprzez beeper_ » środa, 5 sty 2005, 23:26

no i co chcecie w tych mailach napisac?
beeper_
N4

Postprzez sumo » czwartek, 6 sty 2005, 11:13

Ja w "mailowanie" nie wierze. Owszem, jesli bedzie trzeba, to napisze maila, podpisze sie itp, ale jesli myslicie ze sie uda, to chyba jestescie w bledzie.. beda wam odsylac odpowiedzi - do kazdego taką samą - maja przygotowany szablon na takie coś. Hm... ja juz sam nie wiem. Zmeczony jestem, wybaczcie
sumo
N4

Postprzez Banan » czwartek, 6 sty 2005, 11:21

Ohlins napisał(a):
maciekd napisał(a):No jeśli udało się zmobilizować ludzi do głosowania w ankiecie na WP, to może uda się zmobilizować kilka tys. osób do podpisania listu do TVP?

no to jest bardzo dobry pomysł. albo zapchajmy skrzynke e-mail TVP :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

To jest dopiero pomysl... :?
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez kolo115 » czwartek, 6 sty 2005, 16:48

sumo napisał(a):Ja w "mailowanie" nie wierze. Owszem, jesli bedzie trzeba, to napisze maila, podpisze sie itp, ale jesli myslicie ze sie uda, to chyba jestescie w bledzie.. beda wam odsylac odpowiedzi - do kazdego taką samą - maja przygotowany szablon na takie coś. Hm... ja juz sam nie wiem. Zmeczony jestem, wybaczcie
Sumo ja tez niewieze ze to cos moze dac.... Ale jednak jakis cien nadzieii jest! Zmniena sie sklad sportu w TVP wiec moze ktos bedzie chcial wysluchac naszych prosb.... Zobacz ta akcje z TVN TURBO! Trosze ludzi napisalo i znalazno sie miejsce dla OESu (choc pora nadawania niejest rewelacyjna ale lepsze to niz nic!) Mysle ze wiec warto sprobowac.

ps.Prawdopodobnie jestes do tego pesymistycznie nastawiony poniewaz juz kiedys takie cos przerabiales z mizernym skutkiem... Lecz niemartw sie! My "mloda gwardia" (i nie tylko :)) sie postaramy zeby bylo lepiej :wink:

Pozdrawiam!!!
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez Cobra » czwartek, 6 sty 2005, 17:13

a probowaliscie dorwac adres mailowy doredkacji sportowej? ja bylm wczoraj na ich stronie i nigdzie tam zadnego maila nie widzialem
Cobra
A5

Postprzez Cobra » czwartek, 6 sty 2005, 17:40

Dobra wychodzi na to, że maila nie mozna wyslac do redakcji sportowej mozna ogolnie do tvp na adres:

widzowie@tvp.pl

z tematami
Pytania, Propozycje, Opinie,Uwagi

lub do konkretnej osoby w nastepujacym formacie

Imie.Nazwisko@xxx.tvp.pl

jesli korzeniowski pracuje w warszawie to pewnie jego adres to

robert.korzeniowski@waw.tvp.pl

a jesli w krakowie bo on chyba jest z krakowa no nie?

robert.korzeniowski@kra.tvp.pl

Pytanie teraz brzmi czy zaczynamy nasza akcje?? :P ja jestem za !! I jedna propozycja jeszcze, mysle ze wysylanei tylko do jednej osoby jest daremne wysylajmy to do wszystkich znanych nam osob zwiazanych z redakcja sportowa, nie wazne czy sie zajmuja pilka nozna skokami czy jeszcze czyms innym. Moze ktorys z nich sie wzruszy i poruszzy ta kwestie na jakims spotkaniu i cos wtedy zdzialamy. Dobrym pomyslem bylo by tez wysylanie tych maili do redakcji regionlanych tak aby zobaczyli w warszawie ze akcja ma charakter ogolnopolski :D
Cobra
A5

Postprzez beeper_ » czwartek, 6 sty 2005, 18:46

Jak juz sie porywacie na to, to moze zacznijcie od tego jakie sa plusy dla TVP jesli pokaza cos o rajdach. Jak dla mnie to "Klan" ma wielksza ogladalnosc niz ewentualne rajdy. Maja pokaza walke na OS'ach? Kuzaj klepie wszystkich, reszty nikt nie zna. Widowiskowosc? 95% N-ek jezdzi na okrągło, dla zwyklego czlowieka, zadna atrakcja. Sukcesy naszych na arenie miedzynarodowej? Cisza...
beeper_
N4

Postprzez kolo115 » czwartek, 6 sty 2005, 19:13

beeper_ napisał(a):Jak juz sie porywacie na to, to moze zacznijcie od tego jakie sa plusy dla TVP jesli pokaza cos o rajdach. Jak dla mnie to "Klan" ma wielksza ogladalnosc niz ewentualne rajdy. Maja pokaza walke na OS'ach? Kuzaj klepie wszystkich, reszty nikt nie zna. Widowiskowosc? 95% N-ek jezdzi na okrągło, dla zwyklego czlowieka, zadna atrakcja. Sukcesy naszych na arenie miedzynarodowej? Cisza...
hmmm przykro mi to mowic ale denne sa te Twoje "wywody" :? To przeciez jasne jak slonce ze Klan ma jedna z wiekszych ogladalnosci i malo ktory program/serial moze go przebic...(a sie w sumie tym dziwie bo ten serial jest glupi jak but....)
Mowisz o walce na oesie. Kuzaj w tamtym sezonie sezonie lal wszystkich jak chcial ale zwroc uwage na jedno. . To byl tamten sezon! Skad wiesz jak bedzie w przyszlym seznonie?!
Widowiskowosc. 95% enek jezdi na okraglo. To fakt ale przykladowo samochody w rajdach terenowych typu Dakar tez niejezdza bokami a jednak ludzie to ogladaja! A tak wogole to ja ogladajac relacje na TVN TURBO niebylem jakos baaardzo zawiedzony...(moi koledzy ktorzy niegustuja w rajdach tez mowili ze OES im sie podoba..)
Sukcesy? Moim zdaniem juz za niedlugo beda. :wink:
Profity TVP z pokazywania rajdow napewno sie znajda.... trzeba tylko dobrze poszukac..:)

A jesli wrocic do tych mail to trzeba wymyslic jakis szablon pogladowy zeby kazdy wiedzial jak to napisac :) Kto sie tego podejmnie? :)
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez beeper_ » czwartek, 6 sty 2005, 19:21

kolo115 napisał(a):
beeper_ napisał(a):Jak juz sie porywacie na to, to moze zacznijcie od tego jakie sa plusy dla TVP jesli pokaza cos o rajdach. Jak dla mnie to "Klan" ma wielksza ogladalnosc niz ewentualne rajdy. Maja pokaza walke na OS'ach? Kuzaj klepie wszystkich, reszty nikt nie zna. Widowiskowosc? 95% N-ek jezdzi na okrągło, dla zwyklego czlowieka, zadna atrakcja. Sukcesy naszych na arenie miedzynarodowej? Cisza...
hmmm przykro mi to mowic ale denne sa te Twoje "wywody" :? To przeciez jasne jak slonce ze Klan ma jedna z wiekszych ogladalnosci i malo ktory program/serial moze go przebic...(a sie w sumie tym dziwie bo ten serial jest glupi jak but....)
Mowisz o walce na oesie. Kuzaj w tamtym sezonie sezonie lal wszystkich jak chcial ale zwroc uwage na jedno. . To byl tamten sezon! Skad wiesz jak bedzie w przyszlym seznonie?!
Widowiskowosc. 95% enek jezdi na okraglo. To fakt ale przykladowo samochody w rajdach terenowych typu Dakar tez niejezdza bokami a jednak ludzie to ogladaja! A tak wogole to ja ogladajac relacje na TVN TURBO niebylem jakos baaardzo zawiedzony...(moi koledzy ktorzy niegustuja w rajdach tez mowili ze OES im sie podoba..)
Sukcesy? Moim zdaniem juz za niedlugo beda. :wink:
Profity TVP z pokazywania rajdow napewno sie znajda.... trzeba tylko dobrze poszukac..:)

A jesli wrocic do tych mail to trzeba wymyslic jakis szablon pogladowy zeby kazdy wiedzial jak to napisac :) Kto sie tego podejmnie? :)

Napiszcie te plusy i mysle ze to ich przekona. Hehehe
beeper_
N4

Postprzez Cobra » czwartek, 6 sty 2005, 19:49

Nie ma sukcesów a postawa Sołka w zeszlym roku?? W tym pewnie pojdzie mu jeszcze lepiej plus cala reszta naszych mlodych i obiecujacych ktorzy wystartuja w ME w tym roku, z Kuzim na czele:P. Tym trzeba ich zainteresowac. Sorry ale oni czasem puszczaja 3 liga pilki recznej kobiet i robia z tego pol godzinny prgoram czemu nie z rajdow??. A może trzeba im powiedziec kto to jest Solowow(jesli chodzi o kaske :P) i moze sie jakis dzienikarz wzruszy, albo polasi :D
Cobra
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne