no chyba, że Hostak kozaczył i pucharówce dokleił zderzaki z GT.
Moderator: SebaSTI
ten pug to jest taki jak nowosiadlego.bo rozmawialismy z qbusiem kiedys z wlascicielem tego autaWilu napisał(a):takie auta tzn Peugot 206 GT o ile wiem pomykają we francji, pomyka takim autkiem też niejaki Hostak na słowacji. wygląda więc na to że jest homologowane w a7 albo n3. trzeba szukać informacji. choć wydaje mi się, że to n3. nie mniej jak na n3 to lipa nie samochód.
no chyba, że Hostak kozaczył i pucharówce dokleił zderzaki z GT.
Maciek_1982 napisał(a):Pucharówki są A-grupowe bo mają inny rozrząd itp. Ale niema chyba problemu ze zbudowaniem mocniejszjej xs bo gratów do tego silnika jest naprawde ogrom. Tylko wtedy jeździ się poza pucharem.
ZOWA napisał(a):ten pug to jest taki jak nowosiadlego.bo rozmawialismy z qbusiem kiedys z wlascicielem tego auta
Wilu napisał(a):Pug Nowosiadłego to też pucharówka tylko, że francuska (mają inną specyfikację) a ten na fotce jak już wiem to xs z zderzakami od gt. czyli Hostak leci w gumeczki. niestety żadnego foto rajdowego gt nie znalazłem jeszcze...
Pucharówki są A-grupowe bo mają inny rozrząd itp. Ale niema chyba problemu ze zbudowaniem mocniejszjej xs bo gratów do tego silnika jest naprawde ogrom. Tylko wtedy jeździ się poza pucharem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości