Moderator: SebaSTI
nick555 napisał(a):ADI co do twojego wcześniejszego postu szpilki to szpilki a śruby do kół to śruby. nie mylmy pojęć, nazywanie śrub szpilkami jest błędem!!!
A i nie śmiej się z ABSu bo za większy kawałek np.2x2 metry zapłacisz 40 zł i nawet jak popęka to się opłaca i zauważ że pytałem czy ma być to profi rajdówka! Myśle że inwestycja 500- 600 zł w płyte na KJSy to chyba lekkie przegięcie można zainwestować w budowie w naprawdę coś poważniejszego np. nowy a nie używany fotel czy pasy!
nick555 napisał(a):A co do szpilek i śrub to się nie zgodze i już. mam do tego prawo.
nick555 napisał(a):ADI RS : pełne zawodowstwo z was wychodzizakładacie mocne płyty na KJSy bo poprostu boicie się o auta, kiedy chyba lepiej założyć ze jeździmy bezszkodowo nie? Myśle jednak że porównania ABS do kartonu są troche nie na miejscu. Co do alu płyt pewnie że taka lepsza ale zauważ ze mówię o ograniczaniu kosztów! A co do szpilek i śrub to się nie zgodze i już. mam do tego prawo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości