Moderator: SebaSTI
PawelRally napisał(a): Kibice: Powinne być im wydzielone odpowiednie miejsca do patrzenia ale tak aby te miejsca były bardzo interesujące itp.
TSRALLY napisał(a):Jeżeli chodzi o atrakcje dla kibiców to dobrze jest gdy uda się zaprosić kogoś naprawdę znanego kto "zabawi" oglądających jazdą jeszcze przed właściwym rozpoczęciem imprezy. Sam gdy po raz pierwszy byłem na imprezie typu "kjs" a dokładniej był to SRS w Gliwicach ( bodajże 4) to miałem okazję podziwiać Frycza jeżdzącego pełnymi bokami wokół słupków i takiej jednej konkretnej wysepki jak się takie coś zobaczy to dla rajdowego nowicjusza jest to magnes aby ponownie przyszedł na tego typu imprezę i zaczął się interesować rajdami na poważne. Aczkolwiek bardzo ważne jest tu aby dany GOŚĆ jechał autem na trasie a nie tylko przyjechał an imprezę aby się pokazać ludziom, powiedzieć coś madręgo i tyle...
Wons napisał(a):PawelRally napisał(a):
Nie zgadzam sięUwielbiam Kjsy z racji tego, że możesz wszędzie stanąć, wszędzie wejść i nagrać wiele ciekawych rzeczy.. Na mistrzostwach Polski masz akredydacje i te inne farmazony a tu poprostu stajesz i nagrywasz, niezależnie od jakiś tam świstków ( oczywiście stajemy w miejscu bezpiecznym ). Jakby zrobiono wydzielone miejsca to Kjsy dużo straciłyby na swoim uroku, tak mi się wydaje i taka jest moja opinia. Możecie z nią się nie zgadzać.
*fly* napisał(a):no to sprobuj to zorganizowac! powodzenia! zejdz na ziemie!
*fly* napisał(a):No wlasnie! tak sie zastanawiam... jak powinien wygladac idealny rajd amatorski, czy tez kjs! taki aby byl baaaaaaaardzo milo wspominany przez startujacych, lista zgloszen by pekala w szwach, ale i tez taki by kibice byli zadowoleni i tlumnie sie zgromadzili! oczywiscie wezcie pod uwage kwestie organizacyjna, by byl realny do przygotowania! Jakies pomysly na atrakcje, jaki uklad prob, itp.! dzieki za odpowiedz i kazda uwage.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości