Moderator: SebaSTI
golden napisał(a):ja sie odwaze i jako warszawiak powiem, ze trasy sa na 3+ w skali 6 a widowiskowosc (chodzi o poziom kierowcow i atrakcyjnosc dal kibica) to lipa
Psycholog_Rajdowy napisał(a):GregHGT napisał(a):Pod wzgledem tras, widowiskowosci i sportowych emocji Warszawski jest dla mnie No. 1 w tym sezonie !!
Pod względem trasOdważna opinia
bounder napisał(a):rajd super, swietna organizacja, trasy ciekawe. Fajnie ze wykorzystano pomysl z MS z tabliczkami informujacymi jak na oesy dojechac.
Michał Sołowow (Mitsubishi Lancer) został zwycięzcą Rajdu Warszawskiego, ostatniej tegorocznej eliminacji mistrzostw Polski. Drugie miejsce, ze stratą 30,8 s, zajął Michał Bębenek (Mitsubishi Lancer), który dzięki temu zdobył tytuł pierwszego wicemistrza Polski.
hairpin napisał(a):Pelikan najwięcej wygranych os'ów [w S1600]! Na drugiej pętli dzisiejszego etapu dokładał konkurentom conajmniej 1 sekundę na kilometrze. dla mnie bomba!!! a jak to chłopaki wyglądało na żywo?
golden napisał(a):hmmm z tego co pamietam to na w-skim juz wczesniej byly te tablice wiec ...elmot niczego nowego nie wymyslil)))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości