Richard Burns Rally

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez sumo » sobota, 2 paź 2004, 00:05

a ja demko sciaglem i tak jak wczesniej bylo wiadomo... na moim GeForce MX nie poszlo... ehh, chcialem sprobowac i lipa.. ale moze sa jakies latki na to? albo cos, co moze oszukac gre? ale mnie kusi ta gierka.. ehh
sumo
N4

Postprzez czarekusa » sobota, 2 paź 2004, 07:33

mnie tez kusi, wywalic tyle kasy i nic... normalnie az mi sie juz pisac nie chce :evil: :evil:
Pozdrawiam wszystkich ktorzy kochaja rajdy.

http://www.mcpimage.com
http://www.amkpwa.com
czarekusa
A5

Postprzez Alien » sobota, 2 paź 2004, 11:08

Sumo, chyba ciezko bedzie oszukac brak grafy. Ja na poczatku tego roku wwalilem kesz w pudlo i na razie wystarcza, chociaz na maxa niczego nie ustawiam. Mam AMD 2500, 512 ramu i radka 9600 pro. Niestety obawiam sie, ze za rok to juz bedzie lekki zlomik :(
Alien
A5

Postprzez .:Raku:. » sobota, 2 paź 2004, 16:22

Słuchajcie mam problem z "Ryskiem" migotają mi obiekty, przy drodze takie jak plotki, drzewka itp. normalnie nie da sie grac. doradzcie co mam zrobic, mialem catalysta 4.7 teraz mam jakas omege i jest to samo.

Celeron 2,4 D
256MB Ramu
Radeon 9250 (wiem ze badziew, ale gra chodzi ok :))
DirectX 9.0c - moze w tym tkwi problem, ale jak go usunac z systemu??
http://ubanimator.com Obrazek
Dawniej :KuziFanJG:
.:Raku:.
N2

Postprzez karcin » sobota, 2 paź 2004, 18:39

Jejku wczoraj grałem w Demo Ryśka i sie zakochałem :) po kilkunastu minutach grania byłem tak zmęczony jazdą że aż sie zdziwiłem :) gra jest poprostu świetnia i niemam więcej słów:D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Wilu » sobota, 2 paź 2004, 19:13

.:Raku:. napisał(a):Słuchajcie mam problem z "Ryskiem" migotają mi obiekty, przy drodze takie jak plotki, drzewka itp. normalnie nie da sie grac. doradzcie co mam zrobic, mialem catalysta 4.7 teraz mam jakas omege i jest to samo.

Celeron 2,4 D
256MB Ramu
Radeon 9250 (wiem ze badziew, ale gra chodzi ok :))
DirectX 9.0c - moze w tym tkwi problem, ale jak go usunac z systemu??

prubowałeś instalować patcha ?
Wilu
N4

Postprzez .:Raku:. » sobota, 2 paź 2004, 22:37

Zainstalowalem i nic sie nie zmienilo :(
http://ubanimator.com Obrazek
Dawniej :KuziFanJG:
.:Raku:.
N2

Postprzez Ford Anglia 2 » sobota, 2 paź 2004, 23:14

Niech mi ktos pomoże bo nie wiem, co zrobic. Nie dziala mi Force Feedback w zadnej giece. mam Trusta ff380 racemaster, i nic. W setupie pod Windowsem (xp) taje test i wszytsko działa, czesie pieknie, symuluje najrozniejsze nawierchnie, skreca w prawo i w lewo, słowem miodzik. Ale juz pod gra, jest lipa. W Colinie 04, demia 2005 nie działa. W colinie nie ma nawet oporu, trzeba wowczas wyjsci komboinacja klawiszy ALT + TAB tak, zebu sie pulpit pokazal i wtedy poojawia sie opor , ze kierownica wraca na srodek. Ale pozatym nic. W Rysku, mi tez wykrywa ja, wykrywa ze jest FF, ale nic!!!!!!!!! W nascar 2004 cos sie wiecej dzieje. Sterowniki mam najnowsze, jakie sa dostepne. Najnowszego Directa X. ktos wiec, co mam zrobic :( ?????? :?:
Ford Anglia de Luxe
Ford Anglia 2

Postprzez Itek » niedziela, 3 paź 2004, 11:41

Słuchajcie mam problem z "Ryskiem" migotają mi obiekty,

Znany problem. U mnie pojawił się przy okazji istalacji najnowszych Catalystów - 4.9. Na wcześniejszych również występuje, wróciłem do najstarszej wersji jaką miałem na dysku - 4.4. Miganie zniknęło. Później jeszcze miałem problem z czarnym ekranem, dźwięk był, ale obrazu niet. Gra również się zawieszała. Zainstalowałem nowe Omegi (przerobione catalysty) i narazie, odpukać, wszystko gra.
JID: itek (kr) chrome (kr) pl
GG: Mam, ale nie używam.
Itek
N2

Postprzez tomas » niedziela, 3 paź 2004, 13:18

U mnie podobne migotania pojawiły się przy włączonym AA (wygładzanie krawędzi). Ustaw w sterownikach "zleżnie od aplikacji" (czy jakoś tak) i spróbuj.
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez ldevil » niedziela, 3 paź 2004, 15:41

No fear - next gear
gg: 1898324
JID: ldevil@jabber.wp.pl
ldevil
N2

Postprzez Psycholog_Rajdowy » niedziela, 3 paź 2004, 15:56

Ze strony TVP:

RBR:
Kolejnym i chyba największym rozczarowaniem jest co najmniej dziwacznie zaprojektowany model jazdy. Samochody są po prostu zbyt lekkie. Ponad tonowe auta zachowują się momentami jakby zrobione były z kartonu. Zdarzają się sytuacje, kiedy przy stosunkowo niewielkiej prędkości samochód wyskoczy na jednym z wybojów, po czym wykona karkołomny manewr dachowania przez maskę. Na pomysł tak „efektownych” akrobacji nie wpadli jeszcze nawet twórcy hollywoodzkich filmów, co niepochlebnie świadczy o odwzorowaniu realizmu w grze.

XR:
Wjazd w kałużę także spowoduję, że niemal poczujemy zmianę nawierzchni. Za fizykę gry, twórcom należą się duże brawa!
Rally_Psycho

Ponieważ rozpoczął się dla mnie okres wakacyjny, zmieniłem avatar na mniej formalny. ( : Zastrzegam sobie jednak prawo powrotu do dotychczasowego, wraz z rozpoczęciem kolejnego roku akademickiego. ( :
Psycholog_Rajdowy
A5

Postprzez piter306 » poniedziałek, 4 paź 2004, 19:33

Fachowa telewizja, fachowa recenzja :D :D :D.
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez Hultay WRC » czwartek, 7 paź 2004, 13:26

:lol: :lol: :lol:
Myślałem, że to chyba wstęp do recenzji, albo jej streszczenie...
Hmm ciekaw jestem jak wrażenia z gry na klwiaturze?W końcu nie każdy ma taki sprzęcik... W CD-Action napisali, że na klawiaturze RBR jest niemal zręcznoścówką... Ciekaw jestem jak to wygląda w konfontacji z Colinami
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez PawelRally » czwartek, 7 paź 2004, 16:31

sumo napisał(a):a ja demko sciaglem i tak jak wczesniej bylo wiadomo... na moim GeForce MX nie poszlo... ehh, chcialem sprobowac i lipa.. ale moze sa jakies latki na to? albo cos, co moze oszukac gre? ale mnie kusi ta gierka.. ehh

sumo też mam MX i sie wqrwiam bo też nie pójdzie mi :( Nie ma to jak pech :?
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe