Moderator: SebaSTI
.:Raku:. napisał(a):Słuchajcie mam problem z "Ryskiem" migotają mi obiekty, przy drodze takie jak plotki, drzewka itp. normalnie nie da sie grac. doradzcie co mam zrobic, mialem catalysta 4.7 teraz mam jakas omege i jest to samo.
Celeron 2,4 D
256MB Ramu
Radeon 9250 (wiem ze badziew, ale gra chodzi ok)
DirectX 9.0c - moze w tym tkwi problem, ale jak go usunac z systemu??
Słuchajcie mam problem z "Ryskiem" migotają mi obiekty,
Kolejnym i chyba największym rozczarowaniem jest co najmniej dziwacznie zaprojektowany model jazdy. Samochody są po prostu zbyt lekkie. Ponad tonowe auta zachowują się momentami jakby zrobione były z kartonu. Zdarzają się sytuacje, kiedy przy stosunkowo niewielkiej prędkości samochód wyskoczy na jednym z wybojów, po czym wykona karkołomny manewr dachowania przez maskę. Na pomysł tak „efektownych” akrobacji nie wpadli jeszcze nawet twórcy hollywoodzkich filmów, co niepochlebnie świadczy o odwzorowaniu realizmu w grze.
Wjazd w kałużę także spowoduję, że niemal poczujemy zmianę nawierzchni. Za fizykę gry, twórcom należą się duże brawa!
sumo napisał(a):a ja demko sciaglem i tak jak wczesniej bylo wiadomo... na moim GeForce MX nie poszlo... ehh, chcialem sprobowac i lipa.. ale moze sa jakies latki na to? albo cos, co moze oszukac gre? ale mnie kusi ta gierka.. ehh
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość