(PPZM) agapit 2004

Archiwum

Moderator: SebaSTI

Postprzez sumo » środa, 29 wrz 2004, 14:04

ja tez zabezpieczalem rajdy nie raz, ale w troche inny sposob.
sumo
N4

Postprzez !ADI! » czwartek, 30 wrz 2004, 00:39

ZOWA napisał(a):dlaczego mowisz nikt.ja od kilku lat jestem na zabezpieczeniu krakowskiego

Albo czasami go zamykamy :D

Po za tym to potwierdżę, że sumo działa ostro jako safety.
!ADI!
S1600

Postprzez ZOWA » czwartek, 30 wrz 2004, 10:52

no wlasnie tak czy inaczej zabezpieczenie.i nie bylo zadnych jaj
ZOWA
A6

Postprzez dlugi » piątek, 1 paź 2004, 11:45

czy ktos moze wie, gdzie znajde zdjecia z Agapitu? oprócz oczywiscie autoklubu i rallyonline.

Co do rajdu, to organizacja do dupy, slabe zabezpieczenie, przerwy w odcinkach sie przedluzaly, samochody puszczali w nierownych odstepach (od 30 sek. do 2 min.), jeden wielki burdel! W srodku os5 na trase wjechal dzialacz jakis toyota zeby sprawdzic zabezpieczenie :) zalogi wkurzone ciaglym czekaniem, dopisywaniem czasow, zle zabezpieczenie wypadku na os2 kosztowalo niektorych startujacych strate kilkudziesieciu sekund, ktorych nikt potem nie uwzglednil. No bo przeciez takie sa rajdy. To co sie podobalo, to ostra walka wsrod zawodnikow, efektowna jazda Grzyba w 206 (swoja droga co on mial pod maska ze tak sie cial z lancerami :)) i brak tloku na dojazdowkach. A najbardziej podobala mi sie wypowiedz Abrama (ktory wygral w pucharze) na mecie: "Moglem pojechac szybciej, ale szkoda mi bylo samochodu":))))
dlugi
N2

Postprzez Wloch a ty? » piątek, 1 paź 2004, 14:31

Jakos mało fotek z agapitu to juz tydzien a widziałem moze ze 4 galerie moze wiecie gdzie są???? pozdrawiam 8)
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez ZOWA » sobota, 2 paź 2004, 03:18

dlugi napisał(a):czy ktos moze wie, gdzie znajde zdjecia z Agapitu? oprócz oczywiscie autoklubu i rallyonline.

Co do rajdu, to organizacja do dupy, slabe zabezpieczenie, przerwy w odcinkach sie przedluzaly, samochody puszczali w nierownych odstepach (od 30 sek. do 2 min.), jeden wielki burdel! W srodku os5 na trase wjechal dzialacz jakis toyota zeby sprawdzic zabezpieczenie :) zalogi wkurzone ciaglym czekaniem, dopisywaniem czasow, zle zabezpieczenie wypadku na os2 kosztowalo niektorych startujacych strate kilkudziesieciu sekund, ktorych nikt potem nie uwzglednil. No bo przeciez takie sa rajdy. To co sie podobalo, to ostra walka wsrod zawodnikow, efektowna jazda Grzyba w 206 (swoja droga co on mial pod maska ze tak sie cial z lancerami :)) i brak tloku na dojazdowkach. A najbardziej podobala mi sie wypowiedz Abrama (ktory wygral w pucharze) na mecie: "Moglem pojechac szybciej, ale szkoda mi bylo samochodu":))))

206 jesli nie jedzie w pucharku tylko w A6 to jest mozliwosc wykrecenia pucharaka do 160KM-163KM i puzniej np na mp powrotu do pucharu.tkwi w tym maly szczegol
ZOWA
A6

Postprzez Szambelan » sobota, 2 paź 2004, 23:40

Dobra napisze moje wrażenia po rajdzie.

Os 1 obejrzeliśmy około 30 załóg po czym udaliśmy się na Os 3, który odwołano. Szybko pojechaliśmy na 4 też odwołany. Później było lepiej, ale niestety rajd okazał się trudny dla samochodów, na Os 6 załoga jadąca 205 - tką urwała koło mnie koło.... Na Os 1 koło mnie, za metą lotną rajd ukończyła załoga Wrocławski/Mendoń..
Rajd bardzo ciekawy, tylko niesmak po tych odwołanych Oesach...
RATUJMY POLSKIE RAJDY
Szambelan
N3

Postprzez Banan » sobota, 2 paź 2004, 23:49

Wons napisał(a):Dobra napisze moje wrażenia po rajdzie.

Os 1 obejrzeliśmy około 30 załóg po czym udaliśmy się na Os 3, który odwołano. Szybko pojechaliśmy na 4 też odwołany. Później było lepiej, ale niestety rajd okazał się trudny dla samochodów, na Os 6 załoga jadąca 205 - tką urwała koło mnie koło.... Na Os 1 koło mnie, za metą lotną rajd ukończyła załoga Wrocławski/Mendoń..
Rajd bardzo ciekawy, tylko niesmak po tych odwołanych Oesach...

Podobnie bylo na Deuschland... Pierwszy oes odwolany po 15 przejazdach, nastepny po 12. Potem wszyscy prosili, abysmy pojechali na start, a za startem dluuuuuuuuuuuga prosta zeby byla :P
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Jucek » poniedziałek, 4 paź 2004, 18:25

CHYBA nie tylko ciezarówka pojawiła sie na trasie OSu :roll:
http://www.rajdy.hoga.pl/big_fot.asp?ob ... zyk/71.JPG
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez sumo » poniedziałek, 4 paź 2004, 18:49

moze to wolny przejazd? no ale co z tego... i tak porażka :/
sumo
N4

Postprzez GregHGT » poniedziałek, 4 paź 2004, 20:46

sumo napisał(a):moze to wolny przejazd? no ale co z tego... i tak porażka :/

To jest wolny przejazd - zawodnicy jada bez kaskow. Smutno to wyglada :?
GregHGT
N2

Postprzez Banan » poniedziałek, 4 paź 2004, 21:09

Jucek napisał(a):CHYBA nie tylko ciezarówka pojawiła sie na trasie OSu :roll:
http://www.rajdy.hoga.pl/big_fot.asp?ob ... zyk/71.JPG

Tez odrazu powiekszylem ta fotke i sie zastnawialem czy to byl odcinek... Co z tego, ze wolny przejazd ? A jakby ten autobus zablokowal oes i kierowcy by dostali kare za spoznienie ? Kolejny argument na NIE dla Polskiego na Mazurach...
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez golden » poniedziałek, 4 paź 2004, 23:13

eee no juz nie siej paniki - stary - teraz kazda fote z dojazdowki bedziesz interpretowal ze cos bylo na oesie glabie :)) gdzie sie tacy ludzie rodza...
golden
A6

Postprzez GregHGT » wtorek, 5 paź 2004, 12:25

Banan napisał(a):A jakby ten autobus zablokowal oes i kierowcy by dostali kare za spoznienie ? Kolejny argument na NIE dla Polskiego na Mazurach...

Och, to straszne... :shock:

A co by sie stalo, gdyby nagle na srodku drogi wyladowal...bocian !! Przeciez zawodnik omijajac bociana moglby uderzyc w drzewo!!

A wsciekle wiewiorki zlosliwie rzucajace w rajdowki orzeszkami ?? Przeciez powszechnie wiadomo, ze samochod rajdowy trafiony orzechem moze wpasc w poslizg! :shock:

To kolejne argumenty przeciw jakimkolwiek rajdom w Olsztynie, zadamy odwolania wszystkich imprez w promieniu 150km od Olsztyna!

A tak na serio...troche rozsadku nie zaszkodzi.
GregHGT
N2

Postprzez PawelRally » wtorek, 5 paź 2004, 15:14

GregHGT ciekawie to zinterpretowałeś :mrgreen:
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Poprzednia strona

Powrót do Archiwum