Moderator: SebaSTI
dlugi napisał(a):czy ktos moze wie, gdzie znajde zdjecia z Agapitu? oprócz oczywiscie autoklubu i rallyonline.
Co do rajdu, to organizacja do dupy, slabe zabezpieczenie, przerwy w odcinkach sie przedluzaly, samochody puszczali w nierownych odstepach (od 30 sek. do 2 min.), jeden wielki burdel! W srodku os5 na trase wjechal dzialacz jakis toyota zeby sprawdzic zabezpieczeniezalogi wkurzone ciaglym czekaniem, dopisywaniem czasow, zle zabezpieczenie wypadku na os2 kosztowalo niektorych startujacych strate kilkudziesieciu sekund, ktorych nikt potem nie uwzglednil. No bo przeciez takie sa rajdy. To co sie podobalo, to ostra walka wsrod zawodnikow, efektowna jazda Grzyba w 206 (swoja droga co on mial pod maska ze tak sie cial z lancerami
) i brak tloku na dojazdowkach. A najbardziej podobala mi sie wypowiedz Abrama (ktory wygral w pucharze) na mecie: "Moglem pojechac szybciej, ale szkoda mi bylo samochodu":))))
Wons napisał(a):Dobra napisze moje wrażenia po rajdzie.
Os 1 obejrzeliśmy około 30 załóg po czym udaliśmy się na Os 3, który odwołano. Szybko pojechaliśmy na 4 też odwołany. Później było lepiej, ale niestety rajd okazał się trudny dla samochodów, na Os 6 załoga jadąca 205 - tką urwała koło mnie koło.... Na Os 1 koło mnie, za metą lotną rajd ukończyła załoga Wrocławski/Mendoń..
Rajd bardzo ciekawy, tylko niesmak po tych odwołanych Oesach...
Jucek napisał(a):CHYBA nie tylko ciezarówka pojawiła sie na trasie OSu![]()
http://www.rajdy.hoga.pl/big_fot.asp?ob ... zyk/71.JPG
Banan napisał(a):A jakby ten autobus zablokowal oes i kierowcy by dostali kare za spoznienie ? Kolejny argument na NIE dla Polskiego na Mazurach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości