Moderator: SebaSTI
Kisiel napisał(a):Wie ktoś może jak to jest z pilotem w KJS, kto nim może zostać (tzn ile trzeba mieć lat 16 czy 17), czy liczą im się punkty do licencji, czy po zdobyciu licencji jako pilot jest możliwość "przekwalifkiowania" się na kierowce zbez ponowynych startów ??? Z góry DZIĘKI
karcin napisał(a):hmmm Pilot musi mieć 17 lat? a kierowca? ale troszke to jest dyskryminacja pilotów moim zdanie wkońcu oni też sie przyczyniają do zwycięstwa
hmmm Pilot musi mieć 17 lat? a kierowca?
No a ciekaw jestem jak ktoś czuje "powołonie" do pilotowania i nie kręci go jazda za kółkiem
Konrad McRae napisał(a):kierowca musi mieć po prostu...prawo jazdy![]()
karcin napisał(a):A ja sie ośmiele z tym niezgodzićkierowca niemusi miec prawo jazdy widziałem jak koleś który jeszcze niemiał prawka jezdził w Rajdach
trzeba sie przed rajdem ugadać z Policją albo na dojazdówkach zmieniać sie z Pilotem który ma Prawko
qbus napisał(a):Ale jak może być dopuszczony do startu ktoś kto nie ma licencji? A bez prawka licencji nie zrobisz. Co to byl za rajd? Jakoś nieufnie podchodze do tego typu rewelacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości