!!! COLIN MCRAE RALLY 4 !!!

oczywiście tylko rajdy, wyścigi i tp ;-)

Moderator: SebaSTI

Postprzez tomas » czwartek, 22 kwi 2004, 18:24

Szkoda, że Wrocław jest tak daleko :( Mam świetny pomysł na przebranie, mało rajdowy, ale śmiesznie by było :) Czasami życie w okolicach stolicy nie popłaca ;) :lol:
brawura to nie odwaga - (c) extreme.pl | gg:6662113
tomas
A5

Postprzez michal_wrc » piątek, 23 kwi 2004, 17:46

speed-x napisał(a):tak szczerze mówiąc to nigdy nie bawiłam sie teksturami...Czy ktoś mógłby podpowiedzieć gdzie ściągnięty plik z teksturą umieścić ,żeby działało w grze? :oops:

Trzeba wejść do folderu CMR3/Data/Cars/Folder danego auta i zamienić pliki orginalne na pobrane pliki (czyli wklejasz nowe pliki do odpowiedniego folderu i na pytanie "czy zamienić pliki?" odpowiadasz twierdząco)
michal_wrc
A5

Postprzez qbus » wtorek, 27 kwi 2004, 14:38

Codemasters dziś zaprezentowało liste gier nad którymi aktualnie pracuje i wśród nich jest Colin Mc Rae Rally 5 :!:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez beeper_ » wtorek, 27 kwi 2004, 18:23

ciekawe jak daleko sie cofna w dazeniu do realizmu.
beeper_
N4

Postprzez maciekd » wtorek, 27 kwi 2004, 18:49

beeper_ napisał(a):ciekawe jak daleko sie cofna w dazeniu do realizmu.

Sranie w banie :x Fizyka jazdy w Colinie 04 w jest bardzo dobra. Dla porównania niedawno odkopałem Colina 2.0 i różnica jest dramatyczna. Colin 2.0, którego kiedyś uważałem za grę realistyczną to typowa zręcznościówka, gdzie OS to niekończący sie slide a hamowanie jest wielokrotnie zbędne. Zgodze się, że CMRR3 było do dupy, ale jazda w "czwórce" jest zdecydowanie fantastyczna. Oczywiście przy dobrze ustawionej dobrej kierownicy. Zachowanie przy niskich prędkościach jest mniej realistyczne niz w WRC3, ale wyczucie podłoża bezkonkurencyjne!
maciekd
A6

Postprzez qbus » wtorek, 27 kwi 2004, 18:55

Aczkolwiek ośką większość os'ów można przejechać bez zdejmowania nogi z gazu. :wink:

Ciekawe co wymyślą tym razem skoro Colin jest chwilowo bezrobotny?

Może Colin McRaeRally History :roll:
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez sumo » wtorek, 27 kwi 2004, 19:48

heheh QBUS dobre :D

a ja gralem w CMR4 u kumpla... wczoraj odpalilem u siebie CMR3 .. i..... normalnie bylem w szoku - CMR3 to chyba najwiekszy szajs w jaki gralem w porownaniu z CMR4.. ba.. jakim porownaniu.. tu nie ma porownania ! Colin 4 jest wporzo
sumo
N4

Postprzez Gustaw » wtorek, 27 kwi 2004, 21:57

serce sie kraja jak widze co wypisujecie! COLIN 4 JEST STRASZNY!! Ta gra ma na imie tak jak moja druga zona- POMYLKA!!!!! :evil:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez qbus » wtorek, 27 kwi 2004, 22:00

Gustaw napisał(a):serce sie kraja jak widze co wypisujecie! COLIN 4 JEST STRASZNY!! Ta gra ma na imie tak jak moja druga zona- POMYLKA!!!!! :evil:

Przesadzasz... w tej chwili jest to król rajdów na PC.
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Gustaw » wtorek, 27 kwi 2004, 22:15

Jesli ktos wyznaje zasade na bezrybiu i rak ryba to Colin na pewno jest ryba, jak dla mnie najlepsze jest bardzo zmodyfikowane Rally Trophy, a krolem jest WRC3, ale zeby zagrac to tysiaczek w plecy.
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez !ADI! » wtorek, 27 kwi 2004, 23:40

Gustav nie wiedziałem, że Ty rozwodnik jesteś.

A co do WRC3, to grałem w to w Hypernowej w bielsku. I w sumie nic specjalnego. Grając na kierownicy w tym "bujaku" od ALDA, odkryłem, że większość zakrętów da się poprosru przejechać z full hamulcem i full gazem. Nie da się tego do LFS porównać.
Ale dodam, że CMR1 było królem w swoich czasach. Jednak kolejne części serii wyhamowywują i zostają połyknięte przez inne lepsze gry. Faktem jest, że Codemasters nie wykupiło praw to WRC i to był ich błąd ale to nie oznacza, że mogą aż tak zepsuć resztę.
Samochody w RallyMasters zachowują się o wiele naturalniej niż tutaj. Jazda "wiecznym slajdem" w CMR jest niestety nudna. I jak bardzo by się nie starać to i tak ślady opon wskazują na jakieś boczne uderzenie w samochód a nie zwykłą zmianę kierunku. Mieli coś pozmieniać osie obrotu. I co? Jedyne osie co mogli pozmieniać to w ich samochodach, bo niewytrzymywały obciążeń. Tak się dorobili na tej serii, że im się pewnie zadki na fotele w autach nie mieszczą.

A potem dziwić się, że na rynku krążą piraty. Kogo by krew nie zalała, za to że kupił grę za xxx złotych wartą góra 30[I to jeszcze z baseball'ówką w pudełku]. Oto jest moja opinia na temat psucia się serii CMR. I jest mi z tego powodu przykro :(
!ADI!
S1600

Postprzez Gustaw » wtorek, 27 kwi 2004, 23:50

to bylo z kilera :wink:
Colin, simply the best
Gustaw
A5

Postprzez !ADI! » środa, 28 kwi 2004, 08:53

To co że z kilera! Ty to napisałeś :D
!ADI!
S1600

Postprzez JoannaXP » środa, 28 kwi 2004, 15:44

a czego spodziewacie sie po grach więcej?Że będą super,mega realistyczne jak jazda live prawdziwym autkiem??? :lol: wiadomo że to sie nigdy nie stanie,bo nie ma to jak zasiąść za prawdziwe stery,a nie marudzić że za mało REALIZMU :| Skrytykować można każdą gre,bo żadna nie jest pozbawiona wad,a co innego jak każdy ma swój własny gust co do takich gier.Ktoś mówi że Colin 4 jest the best a ktoś inny że ma dzieś taką gre,najgorsza w jaką grał/a .... To właśnie w gatunku samochodowych gier możnaby wybrzydzać i wybrzydzać ,bo raczej w innych typach nie mają problemów że znaki są tytanowe,czy brzydkie ślady opon na asfalcie :lol: ;) Jednak mimo tych niedopracowań gry typu rally są najbardziej wciągające ;)
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

CMR 04

Postprzez kuba-1 » sobota, 1 maja 2004, 18:55

Zajebista grafa i tagrze prowadzenie.
Poprostu rewela!!! 8)
kuba-1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Gry komputerowe