Moderator: SebaSTI
qbus napisał(a):Kris_WRC napisał(a):Pisząc tego posta jakies 900 metrów ode mnie znajduje sie N- kowy Lancer Evo VII, którym w mistrzostwach świata jeździł Janusz Kulig [`], w mistrzostwach Polski bedzie nim jeździł Michał Bębenek. Misiek Powodzenia.
Też mi Krzysiu nowość... a tak wogóle to powinieneś dostać zjebke za to co mi kiedyś mówiłeś o planach Michała
mirosław napisał(a):Jezeli chodzi o Grzybka to jezeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze
Kris_WRC napisał(a):qbus napisał(a):Kris_WRC napisał(a):Pisząc tego posta jakies 900 metrów ode mnie znajduje sie N- kowy Lancer Evo VII, którym w mistrzostwach świata jeździł Janusz Kulig [`], w mistrzostwach Polski bedzie nim jeździł Michał Bębenek. Misiek Powodzenia.
Też mi Krzysiu nowość... a tak wogóle to powinieneś dostać zjebke za to co mi kiedyś mówiłeś o planach Michała
Te Qba Ty nie zygaj bo tam przyjade i sie dowiesz które pół dnia krótsze..A tak na powaznie to swierza wiadomosc bo sprzed moze trzech dni, a po pogrzebie Michał mi mówił ze to raczej koniec bedzie.. Na szczescie tak sie nie stało. Teraz tylko trzeba zebrac budzet i MP jest do wyjecia <lol>
SWRT_ napisał(a):Jestem zdania że żadne S 1600 nie zapnie takiego boka jak WuRC !!!!!!!!
SWRT_ napisał(a):Czy te czasy jeszcze powrócą???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości