co do techniki Hola, to wlasnie bylem zdziwiony ze nie padlo takie pytanie na ostatnim czacie??? A co do jazdy Hola Nka to tym samochodem tez da sie zamiatac , Stec nieraz to potwierdzal, ale zeby robic nim czasy to trzeba jak po sznureczku jechac, na szutrze jeszcze mialby szanse ze swoim zamaszystym stylem, bo przychylam sie do opini Krzysztofa ze nasza czolowka Nki po prostu na szutrze jezdzi jak na asfalcie. Wartek masz racje Holek wlasnie przez takie a nie inne podejscie wlasnie ma tyle fanow, nie ujmujac nic Leszkowi i S.P. Januszowi co Holo robil na Bemowie 2001 to kazdy widzial ze w takim momencie zrobil cos dla kibicow ,tak jest jego natura, kiedys kiedy nie mial konkurencji w Polsce to mogl zamiatac a i tak klepal wszystkim, potem doszli konkkurenci , technika poszla do przodu i trzeba bylo zmienic podejscie. Zreszta ja tam nie wiem co tam Holowi w glowie siedzi, sponsoring w Polsce umrl z rokiem 2002 i od tego momentu wlasnie rajdy sa coraz slabsze , dobrze to bylo napisanie w ostatnim WRC jak Janusz Kulig mowi ze wlasnie te 3 nazwiska przyciagaly ludzi na trasy... w tym roku mial byc to Janusz, juz sobie myslalem ze na Kormoranie bedzie znowu wielka trojka w akcji, i nie chodzi nawet ze startowali by jakimis zupelnie innymi samochodami ale o sama obecnosc. Inna sprawa ze ostatnio jeszcze przed 13 lutego mozna bylo odniesc wrazenie ze dawne jakies niesnaski wsrod tych 3ech kierowcow zchodzily na bok, ze zaczynalo znowu cos grac... ale mam teraz nadzieje ze przynajmniej Holek z Kuzim na kormoranie sie pokaza