Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez radziu » czwartek, 4 mar 2004, 13:30

jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma Janusz na pewno jakby zyl i dostal propozycje startow w Megane Maxi ktora jezdzil 7 lat temy na pewno by sie przesiadl a Ty golden marudzisz w kazdym watku masz okres ? czy poprostu wszystko wiesz i wszystkie pomysly krytykujesz moze sam wymysl cos ciekawego marudzic akurat kazdy potrafi !!
radziu

Postprzez Kubus » czwartek, 4 mar 2004, 15:39

Kupiel dzis nowe czasopismo rajd i zmiotla mnie informacja tam napisana nie wiem na ile prawdziwa bo ciezko ocenic autentycznosc informacji podawanych wtym pismie bo to pierwszy numer ze Fryczu rezygnuje z rajdów i wsiada spowrotem na motor...
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez *fly* » czwartek, 4 mar 2004, 15:59

normalnie nie uwieze dopoki rzaden oficjalny komunikat nie wyjdzie!
*fly*
A5

Postprzez szirer205xs » czwartek, 4 mar 2004, 16:04

Ja nawet jak zobacze na wlasne oczy to nie uwierze :)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez Kubus » czwartek, 4 mar 2004, 17:28

"Sebastian Frycz zapowiada wycofanie sie z rajdów samochodowych.Aktualny V-ce Mistrz Polski w klasyfikacji generalnej oraz mistrz POlski gr.N sprzedał samochód,którymwywalczyl oba tytuly i zamierza powrócic do sport motocyklowego , wktórym to jeszcze przed swa przygoda z rajdami wywalczył tytuł V-ce Mistrza Polski motocyklowych rajdach Enduro w klasie 125.Powodem jego decyzji jest brak wystarczjacego budżetu..."
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez Kuba M. » czwartek, 4 mar 2004, 17:41

Szkoda byłoby jakby najzdolniejszy polski kierowca musiał się wycofać z rajdów. Jak się Seba wycofa to ten sezon będzie kompletnie do dupy. Kogo ja będę podziwiał?
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez qbus » czwartek, 4 mar 2004, 18:05

Autosport podawał że Frycz buduje Evo VII na ME... i komu wierzyć?
Jak dla mnie najbardziej wiarygodne jest WRC... ale chyba że w związku z tym że brat Seby robi licencje to kasa pójdzie w jego rozwój.
Do sezonu jeszcze troche czasu... pewnie nie raz przeczytamy o planach Sebastiana. Nie sądze żeby zrezygnował w momencie jak ma szanse zdobyć tytuł MP.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez *fly* » czwartek, 4 mar 2004, 18:20

a co z jego startami we fiacie?? wiadomo juz co fiat postanowil?? szkoda by bylo zeby sebastian sie zmarnowal!
*fly*
A5

Postprzez golden » czwartek, 4 mar 2004, 22:15

radziu - jesli masz problem personalny to zapraszam na priv - o co ci chodzi - jakos dawno nie bylo nikogo kto by burzyl sie tak na innych na forum - ale przyszedl radziu prosty czlowiek napisal 12 postow i zdazyl mnie obrazic w 2 ??? nie tedy droga

dla ciebie jest to niezrozumiale, ale dla mnie i innych tak (nie wszystkich) - skoro Holo nie potrafi sie przestawic na enke i nie moglby jej w 100% wykorzystywac (nie mowiac o radosci z jazdy) to po prostu nie siada - tak samo...

wiecie co nie pisze dalej bo to nie ma sensu - co bym nie napisal znajdzie sie radziu i mnie wysmieje bo nie moze pojac pewnych zaleznosci i elementow - smutne to i prawdziwie - spytaj czopika czy chce sie na civica przesiasc albo turskiego na 106rallye - z milosci do rajdow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pozdro
golden
A6

Postprzez radziu » czwartek, 4 mar 2004, 22:32

przepraszam GOLDEN chcialbym po prostu zeby rajdy w Polsce nie umarly i wole poogladac rywalizacje miedzy kierowcami nawet w civikachi 106-kach niz wogole

pozdrawiam

P.S. ilosc postow nie oznacza wcale nieznajomosci tematu
radziu

Postprzez PAPIK » czwartek, 4 mar 2004, 22:42

Co do Czopika i Hondy to chcialbym zauwazyc ze chyba w tym samym roku co Czoper zdobyl Mistrza Grupy N (2000?2001?) pojechal Barborke Cieszynska Hondą Civic... i to chyba nie koniecznie ta sama ktora startowal, ale jakas stara pascia :-))) A wiec jednak da sie przesiasc z Lancera na Honde :-)
-------------------------------
Paweł Skrzywan
GG: 482314
PAPIK

Postprzez amanecer » czwartek, 4 mar 2004, 23:02

A ja tam popieram goldena. Kto raz posmakował rajdów w wykonaniu profi to nie chce robic kroku do tyłu. Pojedyńczy rajd, dla fanu i owszem, ale to wszystko... smutne to, ale prawdziwe...i nie ma sie co obrażać.
Na szczęście młodego kwiatu w narodzie pełno :lol:
amanecer

Postprzez żółtodziób » czwartek, 4 mar 2004, 23:53

Pewnie, nikt nie chce cofać się w rozwoju, ale nie takie gwiazdy jak nasze asy muszą. Kulig jakoś nie wybrzydzał jak po Focusie przyszło mu nagle wsiąść do Seata, potem do Nkowego Lancera, mocno się ucieszył jak pojawiła się okazja do startowania Corollą spec 98...

Następny przykład: młody McRae, poleciał do Nki prosto z fabryki...

Jestem w stanie zrozumieć że Hołek nie chciał sie ścigać z młodzieżą w N4 w zeszłym sezonie, bo ten etap faktycznie ma za sobą, ale w momencie kiedy grupa N przestaje być rajdową "szkołą średnią" to nie widzę przeszkód żeby jeździć Nką, zwłaszcza że obecne Nki to zupełnie inne wozy, coraz bardziej upodabniają się do wurców sprzed kilku lat.

Argument że nie każdy może się do Nki przyzwyczaić też do mnie nie trafia, w zeszłym roku jeden taki nie mógł się przyzwyczaić do Subaru S8...

Hołek mówi coś o USA, tam przecież deo cholery też jeżdżą Nki. Fakt że mają pozdejmowane zwężki przez co ich moc jest znacznie większa, ale poza tym to do wurców im daleko.

Przypuszczam więc że wszystko rozwala się o kasę, jak zwykle, a teksty na chatach są dobrą miną do złej gry. Jak tak dalej pójdzie to jeszcze N4 zniknie z RSMP, ładnie PZMłoty do spółki z antynikotynowcami załatwiły rajdy...

amanecer:
Na szczęście młodego kwiatu w narodzie pełno

tak, zwłaszcza na blokowiskach z jointami w mordach... Kwiatu pełno, tyle że coraz częsciej jest to coraz podlejszy kwiat...
żółtodziób
A8

Postprzez radziu » piątek, 5 mar 2004, 00:23

no cóź ŻÓŁTODZIÓB brawo brawo i jeszcze RAZ BRAWO bardzo ładnie co poniektórym wyjaśniłeś coś czego nie rozumieli lub nie chcieli zrozumieć mam nadzieję, że teraz inaczej na to popatrzą no a przykład Janusza jest doskonały z WRC do ośki S1600 :!: bez żadnego marudzenie wręcz z entuzjazmem to był wspaniały człowiek który tak kochał rajdy ze ścigałby się czymkolwiek a nie jak Hołek narzekał, marudzil ..... niech powie wprost że boi sie młodych bo byłby wstyd przegrać z nimi w N-ce ! bo młodzi sie rozwijają a on sie zatrzymał ...... chociaż i tak go lubię poniekąd ...
"Zawsze trzeba podejmować ryzyko,tylko wtedy uda nam sie pojąć jak wielkim cudem jest ŻYCIE..." (19 X 1969-13 II 2004)

Postprzez golden » piątek, 5 mar 2004, 00:43

hehehe :lol: :lol: brak mi slow

hmmm z tego co mi sie przypomina iles lat temu niejaki Holowczyc takze Cordoba startowal i nie narzekal - nawet klepal kilku lepszych kierowcow na szutrach na ktorych nie byl wtedy najszybszy - fakt mial farta - ale w koncu nie wygral hmmmm Fiat S1600 padło? Janusz byl krolem oski wiec nie zdziwilbym sie jakby Punicorem po Mistrza siegnal...

spytajcie Czopika czy chce jezdzic u schylku kariery caly sezon Civicem albo Turskiego, ze proponujecie mu wyspasionego 206 Xsi w Pucharze Pezota - powodzenia - jak sie spytacie dajcie mi znac :wink: przy okazji jak bedzie u Czopika pogadajcie z Leszkiem czy by chcial konczyc kariere w jakims Evo5 z konca lat 90 - on ma gozej bo ma scigania na pare ladnych lat jeszcze wiec jak wsiadze do eNki to go bede podziwial naprawde ale nie ma wyjscia po prostu bo jeszcze wszystkiego nie zdobyl i nie mial szczytu kariery (a moze jednak mial ale niewiadomo kiedy). Moze Grzeska Grzyba wsadzimy do Seicento - przy okazji mozna Lubiaka wsadzic takze do Seicento w kocnu tam zaczynal........... ale i tak w ameryce bija murzynow :D
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP