Moderator: SebaSTI
Cendra napisał(a):Nowe WRC miały być szybsze i są dlatego... odwołujemy odcinek za zbyt wysoką średnią prędkość.To ile odwołają u nas i na Fince?
Shaitan napisał(a):Cendra napisał(a):Nowe WRC miały być szybsze i są dlatego... odwołujemy odcinek za zbyt wysoką średnią prędkość.To ile odwołają u nas i na Fince?
Powstawiają pewnie sztuczne szykany.
Tak czy inaczej kierowanie się średnią prędkością przy odwoływaniu odcinka specjalnego nie ma wiele wspólnego ze względami bezpieczeństwa. Logika przeniesiona bezpośrednio z ruchu drogowego, jednak do realiów odcinków specjalnych pasuje jak pięść do nosa.
Kit_Car napisał(a):Coś mi się widzi że drugą połowę sezonu wygadany francuz spędzi na nauce rajdowania w starym DS3, a C3 przejmie Breen, bo ten ewidentnie robi większy użytek z Wurca niezależnie czy stary czy nowy.
Kit_Car napisał(a):Gdyby Tanak jechał R5 to Twoje wyliczenia by się zgadzały
Coś mi się widzi że drugą połowę sezonu wygadany francuz spędzi na nauce rajdowania w starym DS3, a C3 przejmie Breen, bo ten ewidentnie robi większy użytek z Wurca niezależnie czy stary czy nowy.
- Nie ma się co podniecać. Przed nami dużo pracy -
Witcher1990 napisał(a):Wypowiedź Tanaka do mediów po osie:
Dziennikarz- jak przyczepność? Widzieliśmy, że kilka razy pojechałeś za szeroko.
Tanak: Ja wiem, że pojechałem raz szeroko na ostatnim skrzyżowaniu. Nie wiem co widzieliście
hahaha kocham chłopaka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości