Moderator: SebaSTI
andrew88 napisał(a):Z Gagackim dziwna sytuacja, jeśli rzeczywiście nie ma pieniędzy na starty. Kupił topową rajdówkę, ale nie ma budżetu żeby nią startować? Chyba, że coś się niedawno podziało, bo w wywiadzie w najnowszym "WRC" nic nie wspomina o jakichkolwiek problemach. Przeciwnie, zapowiada treningi i testy Fabią - czyli na bogato.
Do R5 typowałbym jeszcze Rzeźnika (może to właśnie dla niego jest to i20 R5 z RT?) i okazjonalnie Brzezińskiego (jeśli Fiesta się nie sprzedała).
Taurus napisał(a):oj kolego na razie nie ma gdzie testować bo wszędzie w górach zalega f.h.u.j śniegu na drogach. bardziej połowa marca/początek kwietnia wydaje się realny terminem być.
co to za czasy że ludzie tęsknią za kasperczykiem, oleksowiczem)) zaraz się pojawią głosy: michał wróć! ale u michała licho z kapustą. pierogi i golonki już nie idą tak jak to drzewiej bywało, a lotos odpłynął razem z maćkiem...a szkoda, bo michał pozamiatałby większość. wiadomo że kajta nie. chuchała, habaj nie jestem do końca pewien. ale z resztą nie powinienen by mieć problemu.
Loeb1987 napisał(a):Taurus napisał(a):oj kolego na razie nie ma gdzie testować bo wszędzie w górach zalega f.h.u.j śniegu na drogach. bardziej połowa marca/początek kwietnia wydaje się realny terminem być.
co to za czasy że ludzie tęsknią za kasperczykiem, oleksowiczem)) zaraz się pojawią głosy: michał wróć! ale u michała licho z kapustą. pierogi i golonki już nie idą tak jak to drzewiej bywało, a lotos odpłynął razem z maćkiem...a szkoda, bo michał pozamiatałby większość. wiadomo że kajta nie. chuchała, habaj nie jestem do końca pewien. ale z resztą nie powinienen by mieć problemu.
Z tym Michałem to się tak nie rozpędzaj. Gość stwierdził, że nie ma co kasy ciągnąć od ojca i zajął się wreszcie własnym życiem. Zresztą podobnie jak Lisowski.
Taurus napisał(a):panie i panowie. maciej grande lubiak po raz 128 wraca na oesy. aż mi się nie chce linka wkleić
Czy Lubiak jest gorszy od Kasperczyka no po tym co pokazał na Arłamowie stwierdzam że tak - naprawdę ciężko było patrzyć jak męczy siebie i Lancera na ostatnim Arłamowie w którym startował - może jak by się trochę rozjeździł to by to inaczej wyglądało. Patrząc po napisie pod zdjęciem to śmiem twierdzić że to auto na jakieś codrivey niż do regularnych startów - po kształcie też bym obstawiał Fabie albo i20 ale jednka myślę że będzie to jakieś ProtoCudo.andrew88 napisał(a):Ja się cieszę, nawet jeśli to miałby być jednorazowy start jak na Arłamowie. Zawsze to jedna ciekawa rajdówka więcej na oesach. Bardzo możliwe, że nawet "czterołap" (po kształcie obstawiałbym I20 R5 lub Fabię R5).
Z jednej strony co niektórzy tęsknią nawet za Kasperczykiem (ja też, bo byłoby kolejne R5 w stawce), a jak Lubiak chce jeździć to nie za bardzo widać entuzjazm. W czym Lubiak jest gorszy od Kasperczyka?
Taurus napisał(a):Bo ma kasę na starty. W tym jest lepszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość