Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Postprzez piguła » wtorek, 31 sty 2017, 15:59

płaczecie że Grzyb ucieka do ERC ale jak jezdził w RSMP to opluwany z każdej strony był także nie rozumiem żalu.swoja drogą:
Gagacki - Fabia R5
Butvilas - Fabia R5
Nivette - Fabia R5
Chuchała - 208 R5
Gabryś - Fiesta R5
fajnie by było gdyby jeszcze wrócił Oleksowicz + Kasperczyk i te mistrzostwa całkiem wyrównane i ciekawe by były.
piguła
N3

Postprzez Hubertos » wtorek, 31 sty 2017, 16:26

Gagacki ma problemy z kasą? Wydawało się, że raczej wszystko pewne z Oponeo.
Za samym Grzybem to akurat nie płaczę, raczej za kolejnym szybkim autem.
Grzyb sam jest sobie winien, że ma taką opinię w środowisku, niewiele zrobił by ją poprawić.
Hubertos
A6

Postprzez andrew88 » wtorek, 31 sty 2017, 21:59

Z Gagackim dziwna sytuacja, jeśli rzeczywiście nie ma pieniędzy na starty. Kupił topową rajdówkę, ale nie ma budżetu żeby nią startować? Chyba, że coś się niedawno podziało, bo w wywiadzie w najnowszym "WRC" nic nie wspomina o jakichkolwiek problemach. Przeciwnie, zapowiada treningi i testy Fabią - czyli na bogato.
Do R5 typowałbym jeszcze Rzeźnika (może to właśnie dla niego jest to i20 R5 z RT?) i okazjonalnie Brzezińskiego (jeśli Fiesta się nie sprzedała).
Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.
andrew88
A6

Postprzez SOKÓŁ » wtorek, 31 sty 2017, 23:04

andrew88 napisał(a):Z Gagackim dziwna sytuacja, jeśli rzeczywiście nie ma pieniędzy na starty. Kupił topową rajdówkę, ale nie ma budżetu żeby nią startować? Chyba, że coś się niedawno podziało, bo w wywiadzie w najnowszym "WRC" nic nie wspomina o jakichkolwiek problemach. Przeciwnie, zapowiada treningi i testy Fabią - czyli na bogato.
Do R5 typowałbym jeszcze Rzeźnika (może to właśnie dla niego jest to i20 R5 z RT?) i okazjonalnie Brzezińskiego (jeśli Fiesta się nie sprzedała).

andrew W sumie nie on kupił a Topolewski z Oponeo ale z tego co można przeczytać to ekipa kolarska Oponeo też przestała istnieć.Wszystko pewnie na dniach zacznie się wyjaśniać powoli powinny ekipy zacząć testy przed Świdnicą ;)
SOKÓŁ
A6

Postprzez Taurus » środa, 1 lut 2017, 00:27

oj kolego na razie nie ma gdzie testować bo wszędzie w górach zalega f.h.u.j śniegu na drogach. bardziej połowa marca/początek kwietnia wydaje się realny terminem być.

co to za czasy że ludzie tęsknią za kasperczykiem, oleksowiczem :))) zaraz się pojawią głosy: michał wróć! ale u michała licho z kapustą. pierogi i golonki już nie idą tak jak to drzewiej bywało, a lotos odpłynął razem z maćkiem...a szkoda, bo michał pozamiatałby większość. wiadomo że kajta nie. chuchała, habaj nie jestem do końca pewien. ale z resztą nie powinienen by mieć problemu.
Taurus
N3

Postprzez Loeb1987 » środa, 1 lut 2017, 09:32

Taurus napisał(a):oj kolego na razie nie ma gdzie testować bo wszędzie w górach zalega f.h.u.j śniegu na drogach. bardziej połowa marca/początek kwietnia wydaje się realny terminem być.

co to za czasy że ludzie tęsknią za kasperczykiem, oleksowiczem :))) zaraz się pojawią głosy: michał wróć! ale u michała licho z kapustą. pierogi i golonki już nie idą tak jak to drzewiej bywało, a lotos odpłynął razem z maćkiem...a szkoda, bo michał pozamiatałby większość. wiadomo że kajta nie. chuchała, habaj nie jestem do końca pewien. ale z resztą nie powinienen by mieć problemu.

Z tym Michałem to się tak nie rozpędzaj. Gość stwierdził, że nie ma co kasy ciągnąć od ojca i zajął się wreszcie własnym życiem. Zresztą podobnie jak Lisowski.
Loeb1987
A6

Postprzez Aro90 » środa, 1 lut 2017, 11:50

Loeb1987 napisał(a):
Taurus napisał(a):oj kolego na razie nie ma gdzie testować bo wszędzie w górach zalega f.h.u.j śniegu na drogach. bardziej połowa marca/początek kwietnia wydaje się realny terminem być.

Z tym Michałem to się tak nie rozpędzaj. Gość stwierdził, że nie ma co kasy ciągnąć od ojca i zajął się wreszcie własnym życiem. Zresztą podobnie jak Lisowski.

ja myślę że Kościuszko stwierdził że nie ma z czego ciągnąć... z Lisowskim dziwna sprawa szumnie zapowiadał wejście do rajdów a tu nici z tego
Aro90
N3

Postprzez Taurus » czwartek, 2 lut 2017, 23:29

panie i panowie. maciej grande lubiak po raz 128 wraca na oesy. aż mi się nie chce linka wkleić
Taurus
N3

Postprzez Loeb1987 » piątek, 3 lut 2017, 02:12

Taurus napisał(a):panie i panowie. maciej grande lubiak po raz 128 wraca na oesy. aż mi się nie chce linka wkleić

W sumie to pierwszy ;)
Loeb1987
A6

Postprzez Hubertos » piątek, 3 lut 2017, 02:30

Co najmniej trzeci :roll:
Hubertos
A6

Postprzez andrew88 » piątek, 3 lut 2017, 08:37

Ja się cieszę, nawet jeśli to miałby być jednorazowy start jak na Arłamowie. Zawsze to jedna ciekawa rajdówka więcej na oesach. Bardzo możliwe, że nawet "czterołap" (po kształcie obstawiałbym I20 R5 lub Fabię R5).
Z jednej strony co niektórzy tęsknią nawet za Kasperczykiem (ja też, bo byłoby kolejne R5 w stawce), a jak Lubiak chce jeździć to nie za bardzo widać entuzjazm. W czym Lubiak jest gorszy od Kasperczyka?
Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.
andrew88
A6

Postprzez roadrunner » piątek, 3 lut 2017, 10:37

Maciek Rzeźnik na facebook'u:
"Dziś wieczorem pokażę wam, dlaczego od paru dni nie mogę się doczekać 21 kwietnia. #rsmp"
roadrunner

Postprzez Taurus » piątek, 3 lut 2017, 10:48

Bo ma kasę na starty. W tym jest lepszy ;)
Taurus
N3

Postprzez Mad Max » piątek, 3 lut 2017, 10:57

andrew88 napisał(a):Ja się cieszę, nawet jeśli to miałby być jednorazowy start jak na Arłamowie. Zawsze to jedna ciekawa rajdówka więcej na oesach. Bardzo możliwe, że nawet "czterołap" (po kształcie obstawiałbym I20 R5 lub Fabię R5).
Z jednej strony co niektórzy tęsknią nawet za Kasperczykiem (ja też, bo byłoby kolejne R5 w stawce), a jak Lubiak chce jeździć to nie za bardzo widać entuzjazm. W czym Lubiak jest gorszy od Kasperczyka?
Czy Lubiak jest gorszy od Kasperczyka no po tym co pokazał na Arłamowie stwierdzam że tak - naprawdę ciężko było patrzyć jak męczy siebie i Lancera na ostatnim Arłamowie w którym startował - może jak by się trochę rozjeździł to by to inaczej wyglądało. Patrząc po napisie pod zdjęciem to śmiem twierdzić że to auto na jakieś codrivey niż do regularnych startów - po kształcie też bym obstawiał Fabie albo i20 ale jednka myślę że będzie to jakieś ProtoCudo.

Malowanie Lukyanuka na Rally Sweden - jak widać auto Ptaszka chyba również będzie obsługiwane przez H-Racing
Obrazek
Ostatnio edytowano piątek, 3 lut 2017, 11:11 przez Mad Max, łącznie edytowano 1 raz
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Mateos » piątek, 3 lut 2017, 11:00

Taurus napisał(a):Bo ma kasę na starty. W tym jest lepszy ;)

Jakaś zazdrość?

Nawet gdyby jechał drzwiami od stodoły to dobra wiadomość :D
Może Maciek nie robi mega czasów, ale przyjemnie ogląda się jego jazdę.
Mateos
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP