Moderator: SebaSTI
- Nie ma się co podniecać. Przed nami dużo pracy -
Seraf napisał(a):Ogier myślałem, że przyciśnie to fakt.
I widać że Hyundai i M-Sport są najmniej awaryjne choć Toyota jak na debiut to jest bardzo dobrze.
Totalnie rozczarowuje Citroen, a sporo osób obstawiało, że będą najlepsi
Co do Cytryny to ona ma słaby skład chyba najsłabszy ze wszystkich: Meeke często się rozbija, Levebre to ciota, o szejku już lepiej nie wspominać, tylko Breen jest perspektywiczny i jak na mój rozum powinni wywalić Lefebre albo prezesunąć go do DS3 i podkraść kogoś Skodzie albo nawet Camilliego.
- Nie ma się co podniecać. Przed nami dużo pracy -
grzesiek811 napisał(a): Poza tym, że jest okropnie brzydka, szczególnie z tyłu.
Czy ja wiem czy do tych spostrzeżeń byłoby potrzebne MonteSebkub napisał(a):
- Kod: Zaznacz cały
Co do Cytryny to ona ma słaby skład chyba najsłabszy ze wszystkich: Meeke często się rozbija, Levebre to ciota, o szejku już lepiej nie wspominać, tylko Breen jest perspektywiczny i jak na mój rozum powinni wywalić Lefebre albo prezesunąć go do DS3 i podkraść kogoś Skodzie albo nawet Camilliego.
![]()
Takie wnioski po Monte to chyba największy hit jaki ostatnio czytałem. Olali sobie Mikkelsena, to fakt. Jestem zdania, że Meeke/Breen/Mikkelsen w 3 gotowym już aucie to byłoby mocne trio. Ale Lefebvre jest protegé Loeba, także powodzenia...
grzesiek811 napisał(a):Też jestem mocno zaskoczony postawą toyoty. Sam Latvala spodziewał się walki o podia w drugiej części sezonu, a tym czasem nie jest źle, mają dobre tempo. Poza tym, że jest okropnie brzydka, szczególnie z tyłu.
Chyba nie ma za dużych różnic pomiędzy samochodami i stawka może być wyrównana. O występie Citroena w tym rajdzie to lepiej jak najszybciej zapomnieć.
Nie spodziewałem się, że Neuville tak przyciśnie, ale jak nie on to kto ma walczyć z Ogierem.
Wszyscy piszą, że Monte Carlo to rajd kompletnie nieprzewidywalny, a gdy patrzę na listę zwycięzców to wygląda to tak:
Tommi Mäkinen - 4 zwycięstwa
Sébastien Loeb - 7 zwycięstw
Sébastien Ogier - 4 zwycięstwa (w tym jedno w S2000)
Seraf napisał(a):I po rajdzie dla Neuville szkoda. Chyba że błąd jakiś na tym międzyczasie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości