Moderator: SebaSTI
matiz napisał(a):Yrtat napisał(a):Rajd świetny- super rywalizacja i dobre odcinki. Za to kibiców na PS mało widziałem. Jak to jedni pytają czy rajd niemiec dostanie żółtą kartkę za odwołany oes? może odwołali bo się bali odrobienia straty przez Sordo? nie zgadzam się że Ogier był poza zasięgiem, świetna rywalizacja się zrobiła, hultaj poprawił samochody a Seb chyba delikatny ma spadek formy.
Chyba nie uważasz że na 14 kilometrach Sordo czy Neuville uzyskaliby nad Ogierem ponad 20 sekund.
Poza tym jeżeli Ogier ma spadek formy to co tu powiedzieć o reszcie zawodników,którzy mimo to nadal nie potrafią go pokonać
Ten rajd to zupełna odwrotność rajdów szutrowych, syf po cięciach niemiłosierny. I tu raczej zyskiwał Seb. Także każdy kij ma dwa końce. Może nie robi to aż takiej różnicy jakie się tworzą na szutrach, ale jednak.viper napisał(a):Rajd piekielnie trudny. Ogier był po za zasięgiem i po raz kolejny udowadnia ze na szutrze decydujące znaczenie ma pozycja startowa, a jemu po prostu robi sie pod górkę
speedyzxz napisał(a):Ten rajd to zupełna odwrotność rajdów szutrowych, syf po cięciach niemiłosierny. I tu raczej zyskiwał Seb. Także każdy kij ma dwa końce. Może nie robi to aż takiej różnicy jakie się tworzą na szutrach, ale jednak.viper napisał(a):Rajd piekielnie trudny. Ogier był po za zasięgiem i po raz kolejny udowadnia ze na szutrze decydujące znaczenie ma pozycja startowa, a jemu po prostu robi sie pod górkę
Yrtat napisał(a):Tzn 20 s może by nie odrobił ale wiesz km uciekły. Na pewno względem roku poprzedniego konkurencja zaczęłą go doganiać chociaż jeszcze jej brakuje. Widać jednak postęp
adamlen napisał(a):Rajd ciekawy, Hyundai lepiej niż myślałem, nawiązali faktyczną walkę z VW. Brakło Meeke w Citroenie bo też by się włączył do walki o TOP3.
deiman napisał(a):Yrtat napisał(a):Tzn 20 s może by nie odrobił ale wiesz km uciekły. Na pewno względem roku poprzedniego konkurencja zaczęłą go doganiać chociaż jeszcze jej brakuje. Widać jednak postępadamlen napisał(a):Rajd ciekawy, Hyundai lepiej niż myślałem, nawiązali faktyczną walkę z VW. Brakło Meeke w Citroenie bo też by się włączył do walki o TOP3.
Taki mam obraz po tym rajdzie. Ciesze sie przede wszystkim z tego, ze Hyundaie byly blisko. Obawialem sie jakos mokrej nawierzchni, ale widac, ze problemu nie ma. Ogromny postep Mikkelsena, wlasciwie to nie wiem skad on sie wzial. Szkoda, ze zabraklo Jarrego i Meeka. Tanak jechal bardzo dobrze, ale niestety awaria. Kolejne asfalty zapowiadaja sie interesujaco
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości