Moderator: SebaSTI
Nie żartujmy sobie... pola na pewno będą i nawet będą ładnie oznaczone, ale na pewno nie będą gratisowe i na bank trzeba będzie za nie zapłacić.żółtodziób napisał(a):Mad Max - chodzi tylko o to,żeby za bardzo na to nie liczyć, bo przy tym chaosie organizacyjnym tych "gratisowych" pól będzie labo za mało albo nie będą prawidłowo oznaczone, albo jedno i drugie.
Mad Max napisał(a):Nie żartujmy sobie... pola na pewno będą i nawet będą ładnie oznaczone, ale na pewno nie będą gratisowe i na bank trzeba będzie za nie zapłacić.żółtodziób napisał(a):Mad Max - chodzi tylko o to,żeby za bardzo na to nie liczyć, bo przy tym chaosie organizacyjnym tych "gratisowych" pól będzie labo za mało albo nie będą prawidłowo oznaczone, albo jedno i drugie.
żeby było ciekawiej to dotarły do mnie plotki (z kilku źródeł) że ponoć w tym roku bilety mają być sprawdzane w nocy (??) i ponoć będą chcieli zganiać kibiców do tych obozowisk dla uchodźców... tylko jakoś sobie na razie tego nie wyobrażam.
Tylko zapomniałeś dodać że w tamtym roku o kibiców "dbała" UFA która wykładała na wszystko i na wszystkich lache, a w tym roku wchodzi ekipa która robiła to wcześniej (z całkiem niezłym skutkiem) oraz ta same ekipa która zajmuje się Barbórką Warszawską - resztę możesz sobie dopowiedzieć, zrobione będzie wszystko przyzwoicie ale na pewno nie tanio dla kibica. Poza tym przy okazji takiego spędzania "namiociarzy" w jedno miejsce bardzo łatwo będzie można wszystkich przetrzepać z karnetów, bo biletów jednorazowych nie zauważyłem - zaznaczam jeszcze raz że to o czym napisałem poprzednio to tylko plotkastachniak14 napisał(a):W poprzednim roku Baranowo też miało być zamknięte dzień przed, a jak było w praktyce każdy widział:)Mad Max napisał(a):Nie żartujmy sobie... pola na pewno będą i nawet będą ładnie oznaczone, ale na pewno nie będą gratisowe i na bank trzeba będzie za nie zapłacić.żółtodziób napisał(a):Mad Max - chodzi tylko o to,żeby za bardzo na to nie liczyć, bo przy tym chaosie organizacyjnym tych "gratisowych" pól będzie labo za mało albo nie będą prawidłowo oznaczone, albo jedno i drugie.
żeby było ciekawiej to dotarły do mnie plotki (z kilku źródeł) że ponoć w tym roku bilety mają być sprawdzane w nocy (??) i ponoć będą chcieli zganiać kibiców do tych obozowisk dla uchodźców... tylko jakoś sobie na razie tego nie wyobrażam.
Mad Max napisał(a):Nie żartujmy sobie... pola na pewno będą i nawet będą ładnie oznaczone, ale na pewno nie będą gratisowe i na bank trzeba będzie za nie zapłacić.żółtodziób napisał(a):Mad Max - chodzi tylko o to,żeby za bardzo na to nie liczyć, bo przy tym chaosie organizacyjnym tych "gratisowych" pól będzie labo za mało albo nie będą prawidłowo oznaczone, albo jedno i drugie.
amigo napisał(a):Tak czytam i czytam wywiad Pana Witkowskiego to wnioskuje, że Lotos to jest tylko KASA do wypłat finansowania Rajdu Polski jako ministerstwo sportu i być może co roku trzeba dreptać do ministra i prosić żeby kasę sypną minister znów drepcze do innego ministra, któremu podlega Lotos, a tamten daje rozkaz do Prezesa i wtedy kasa płynie szerokim strumieniem. Troche to mało profesjonalne. Może PIS przerzuci Rajd Polski pod Lotos bo tam kasa jest, a może zrobi kuku i powie nie mamy kasy.
Tylko zapomniałeś dodać że w tamtym roku o kibiców "dbała" UFA
Cendra napisał(a):Jeżeli Kajto miałby startować to wolę w R5. Może spokojnie wyjąć podium, a w WRC nic nie ugra...
Ciekawe za co konkretnie to ostrzeżenie?
http://rajdy.autoklub.pl/news/argentyna-i-polska-pod-obserwacja,66424
amigo napisał(a):Co ważniejsze osoby na kładach i motorach jeżdżące po uprawach powinny być zatrzymywane i surowo karane nawet z postawieniem przed sądem. Niestety to co się dzieje na os jak przyjedzie kilka takich osób i normalnie zasuwają po uprawach. Nie raz miałem chęć takiego zdjąć z tego motoru.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości