Janusz Kulig - wypadek

Jak sama nazwa wskazuje, dyskusje na ogólne tematy.

Moderator: SebaSTI

Postprzez Yaro » sobota, 14 lut 2004, 15:08

Kubus napisał(a):To pewna informacja?

Tak powiedzieli przed chwila w Radiu Region. Teraz puszczaja program poswiecony Kuligowi.
JANUSZ KULIG 19.10.1969-13.02.2004

"Znicze się wypalą, kwiaty zwiędną a pamięć o Nim zostanie" Maciej Wisławski
Yaro
N3

Postprzez piter306 » sobota, 14 lut 2004, 15:14

Najgorsze jest to, że na tym pierd..... przejeździe nawet nie można w spokoju zapalić Januszowi znicza, bo hieny nie dają spokoju. Jeśli ta dróżniczka była tam na miejscu w chwili wypadku to chyba jest ślepa. Jeśli nie zadziałały szlabany to czemu nie wylazła z tej swojej budy i nie pilnowała przejazdu? Zwłascza, że z jednej strony przy wjeżdzie ch..ja widać? Niech ją szlag.... A TVP to teraz sobie nagle Janusza na gwiazdę chce wypromować? Jak zawsze za późno! Ich też niech szlag trafi. I niech sie odp....... od moich pieniędzy!
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez RickyPilot » sobota, 14 lut 2004, 15:36

:cry: Jest to ogromny cios zarówno dla rodziny jak i dla wszystkich kibicow rajdowych. Wspaniały facet i wielki sportowiec. Brak mi słów... :cry: ['][']['] spoczywaj w spokoju Janek ['][']['] :cry: na zawsze pozostaniesz w naszych sercach
RickyPilot

Postprzez Mroowa » sobota, 14 lut 2004, 16:00

Nigdy bym nie pomyślał że taki będzie koniec Janusza przed sezonem o walkę w ME i MP dlaczego zawsze uczciwi cierpią najwięcej dlaczego????????

Trzeba cos zrobić w MP żeby na każdym rajdzie był obecny między nami wypuścić jakieś auto albo coś niewiem na dzień dzisiejszy nie mam siły myśleć :cry: :cry: :cry:

[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][
Mroowa
S2000

Postprzez Mroowa » sobota, 14 lut 2004, 16:01

Nigdy bym nie pomyślał że taki będzie koniec Janusza przed sezonem o walkę w ME i MP dlaczego zawsze uczciwi cierpią najwięcej dlaczego????????

Trzeba cos zrobić w MP żeby na każdym rajdzie był obecny między nami wypuścić jakieś auto albo coś niewiem na dzień dzisiejszy nie mam siły myśleć :cry: :cry: :cry:

[']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
Mroowa
S2000

Postprzez darekH » sobota, 14 lut 2004, 16:10

Przez dwa dni pojechalem sobie odpoczac z dala od 3miasta, i tu w piatek 13tego taka wiadomosc, nie wiedzialem co powiedziec, mialem informacje tylko z TVP i TVN, kolejny zawodnik odszedl i pozostawil po sobie pustke. Ostatnio po smierci Niemena, Zbigniew Holdys powiedzial, ze nie nalezy dlugo oplakiwac , nalezy sie byc wdziecznym ze taki czlowiek zyl,i ja Januszu jestem Ci wdzieczny, za to ze byles ,za to ze dzieki Tobie tez chcialo sie na rajdy przychodzic, ja jako ze z pod Olsztyna mialem okazje podziwiac Twoja jazde glównie na Kormoranie, ale zawsze bede Ciebie pamietac, od 97' i Megane Maxi,w 2000 jak jechales jak natchniony pokonujac Hola, az po 2001 gdzie tez zachwycales swoja jazda, DZIEKUJE CI za te wspomnienia, za Warszawski 2001 i emocje na Bemowie jakich chyba juz nigdy nie przezyje, juz sie szykowalem na twoje starty w Punto, ale niestety rzeczywistosc brutalnie zweryfikowala plany. Mialem wielka przyjemnosc spotkac Janusza osobiscie na lotnisku w czerwcu zeszlego roku przed rajdem cypru, pozostanie w mojej pamieci zawsze jako czlowiek szalenie sympatyczny i przystepny, jak na prawdziwego sportowca i profesjonaliste przystalo.
Juz nigdy rajdy nie beda takie same............ Zegnaj
gg:3048339
darekH
N2

Postprzez rallygirl » sobota, 14 lut 2004, 16:14

:(

a moze by tak zamowic albo cos jakas serie czarnych czapeczek czy koszulek? z jakims sensownym napisem?? tylko jakim? na allegro albo moze ktos ma mozliwosc pozbierac zamowienia i dac gdzies gdzie robia nadruki etc?
na rajdach kazdy mogl by sie przyodziac ku pamieci Wielkiego Q
co wy na to panowie?
"Kosmetyka samochodu nie ma dla mnie znaczenia. Jak długo koła kręcą się we właściwym kierunku, musimy próbować"
CMcR
rallygirl
N1

Postprzez Mroowa » sobota, 14 lut 2004, 16:18

.....Więc będę czekał dzień i noc może w końcu zjawisz się,
Jeśli nie przyjdziesz zniknę i ...... już nie będzie mnie...........

Na zawsze Janek..............................
Pamiętajcie jeszcze kiedyś się z nim spotkamy :(
Mroowa
S2000

Postprzez RaQ » sobota, 14 lut 2004, 16:29

W środę o godzinie 12 niech cała rajdowa Polska zjednoczy się myślami by złożyć hołd WIELKIEMU MISTRZOWI. Janusz na zawsze w naszych sercach....

Żadne słowa nie są w stanie określić tego co czujemy....ale łzy są w tym momencie wyrazem szacunku, pamięci i czci....
RaQ
A5

Postprzez Akow » sobota, 14 lut 2004, 16:30

http://www.se.pl/Iso/dzisiaj/reportaz/t ... az_1.shtml
nadal w to nie mogę uwierzyć....Nic już nie będzie takie samo...Janusz nigdy o Tobie nie zapomnimy...
Akow
N1

Postprzez tomek » sobota, 14 lut 2004, 16:33

Naklejcie pasek na reflektor i pamietajcie o Nim, nic więcej już zrobić nie możemy...

Niech na zawsze pozostanie w naszych sercach.
:cry: :cry:
tomek

Postprzez mototom » sobota, 14 lut 2004, 16:37

Poprostu szok. Ciężki szok.

Obrazek
mototom
A6

Postprzez Kant » sobota, 14 lut 2004, 16:40

Kant
N2

Postprzez whisky » sobota, 14 lut 2004, 16:51

Jeździłem żeby na patrzeć na Twoją jazdę...
Jeździłem by Ci kibicować...
W środę przyjadę by się pożegnać...

I nie powiem "żegnaj" tylko "do zobaczenia" bo Ty zawsze będziesz ze mną w moim sercu..
whisky
N3

Postprzez RallyDriver » sobota, 14 lut 2004, 17:10

UWAGA ! ! ! ! ! ! ! WROCŁAW ! ! ! Dziś ok. 17:30 na parkingu przed wzgórzem Andresa we Wrocławiu odbędzie się spotkanie i ostatni przejazd przez miasto ku czci Janusza Kuliga. Kto może niech przyjedzie. Przekażcie tą informację wszystkim. Liczymy na Was.. [’]
Pozdrowienia, RC
------------------------------
[ TUNIT - make it unique ]
RallyDriver
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum ogólne