przez darekH » sobota, 14 lut 2004, 16:10
Przez dwa dni pojechalem sobie odpoczac z dala od 3miasta, i tu w piatek 13tego taka wiadomosc, nie wiedzialem co powiedziec, mialem informacje tylko z TVP i TVN, kolejny zawodnik odszedl i pozostawil po sobie pustke. Ostatnio po smierci Niemena, Zbigniew Holdys powiedzial, ze nie nalezy dlugo oplakiwac , nalezy sie byc wdziecznym ze taki czlowiek zyl,i ja Januszu jestem Ci wdzieczny, za to ze byles ,za to ze dzieki Tobie tez chcialo sie na rajdy przychodzic, ja jako ze z pod Olsztyna mialem okazje podziwiac Twoja jazde glównie na Kormoranie, ale zawsze bede Ciebie pamietac, od 97' i Megane Maxi,w 2000 jak jechales jak natchniony pokonujac Hola, az po 2001 gdzie tez zachwycales swoja jazda, DZIEKUJE CI za te wspomnienia, za Warszawski 2001 i emocje na Bemowie jakich chyba juz nigdy nie przezyje, juz sie szykowalem na twoje starty w Punto, ale niestety rzeczywistosc brutalnie zweryfikowala plany. Mialem wielka przyjemnosc spotkac Janusza osobiscie na lotnisku w czerwcu zeszlego roku przed rajdem cypru, pozostanie w mojej pamieci zawsze jako czlowiek szalenie sympatyczny i przystepny, jak na prawdziwego sportowca i profesjonaliste przystalo.
Juz nigdy rajdy nie beda takie same............ Zegnaj
gg:3048339