no i Brzeziński jedzie Akropol i Ypresfajnie że nasi mają takie możliwości, np. Czechów za dużo nie widać w innych seriach..
Jeździ Tlustak

A tak na poważnie- Kopecky to skąd jest? A osiągnięć przypominiać nie trzeba

Moderator: SebaSTI
no i Brzeziński jedzie Akropol i Ypresfajnie że nasi mają takie możliwości, np. Czechów za dużo nie widać w innych seriach..
Nie no nie przesadzaj, Prokop od kilku lat regularnie startuje WuRCem w MŚ, poza tym nie zapominaj też o fabrycznej Skodzie, innych kierowców też sporo jeździłoAro90 napisał(a):np. Czechów za dużo nie widać w innych seriach...
Mad Max napisał(a):Nie no nie przesadzaj, Prokop od kilku lat regularnie startuje WuRCem w MŚ, poza tym nie zapominaj też o fabrycznej Skodzie, innych kierowców też sporo jeździłoAro90 napisał(a):np. Czechów za dużo nie widać w innych seriach...poza tym jak by u nas było takie "podwórko" jak u Czechów to dla mnie nasi mogą nie wychylać nosa za Odre Tatry i Bałtyk
Sebekrally napisał(a):Tak sobie obserwuję wyniki i po Rajdzie Gdańskim/Kaszub mam smutne przemyślenia, chłop który właściwie rozstawił po kątach całą polską czołówkę jest 18!!! w rajdzie zaliczanym do ERC.
Druga rzecz; no czytać nie mogę tego pitolenia, że się Kajto marnuje w ERC, jak na razie nie wygrał żadnego rajdu w tym sezonie, a na poprzednim rajdzie włoił mu dwudziesto paro letni młodzieniec w swoim drugim starcie w R5, który gdy jeździł u nas w pucharze fiesty nie był jakimś objawieniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości