Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):viper napisał(a):Ostberg będąc w m sporcie będzie jechał topowym egzemplarzem w ramach reklamy. Nie wierze żeby jechał jakim starym sztruclem w starej specyfikacji.
własną Fiestę EVO
Poza tym startuje w innych barwach, nie m-sportowych
viper napisał(a):Witcher1990 napisał(a):viper napisał(a):Ostberg będąc w m sporcie będzie jechał topowym egzemplarzem w ramach reklamy. Nie wierze żeby jechał jakim starym sztruclem w starej specyfikacji.
własną Fiestę EVO
Poza tym startuje w innych barwach, nie m-sportowych
Kurczę źle sie wyraziłem. Nawet jak nie jedzie ta z m sportu to na pewno będzie to max specyfikacja a już skąd to chyba nie ma specjalnego znaczenia.
iceman150 napisał(a):Skąd ta pewność, ja tam nie wiem co ma pod maską i jak doinwestowany będzie ten sprzęt.
adamlen napisał(a):No z Evansem to już będzie większy problem niż z Ostbergiem, bo rozumiem, że Kajto startuje w Irlandii?
Breen też byłby szybki na tych trasach, ale jego raczej nie zobaczymy.
Ewentualny potencjał to KK pokazał już na Kanarach, Evans byłby kolejnym ze światowego podwórka do którego można by było go porównać i myślę że będzie z nim znacznie trudniej się uporać niż z Ostbergiem a powodów jest kilka - własny teren, auto pewnie będzie top fabryka, jego doświadczenia z autem R5 jest znacznie większe i do tego Evans jest znacznie lepszym kierowcą na asfalcie niż Ostberg, warto w tym miejscu przytoczyć jeden z jego wyników czyli 6 miejsce w generalce Deutchlanda 2013 z niecałymi 13s straty do Kubicy.mr00wa napisał(a):Ja nie mogę się doczekać rywalizacji Kajta z Evansem, wtedy można się dowiedzieć, jaki jest ewentualny potencjał naszego Mistrza w WRC2, a i tak pojedynek może przyciągnąć przed komputery rzeszę fanów
wallygator napisał(a):Różnica będzie jeśli chodzi o opony. Evans jeździ BRC na DMACKach , które na asfaltach mają się różnie, a przeważnie gorzej niż Pirelli czy Michały.
Mad Max napisał(a):Ewentualny potencjał to KK pokazał już na Kanarach, Evans byłby kolejnym ze światowego podwórka do którego można by było go porównać i myślę że będzie z nim znacznie trudniej się uporać niż z Ostbergiem a powodów jest kilka - własny teren, auto pewnie będzie top fabryka, jego doświadczenia z autem R5 jest znacznie większe i do tego Evans jest znacznie lepszym kierowcą na asfalcie niż Ostberg, warto w tym miejscu przytoczyć jeden z jego wyników czyli 6 miejsce w generalce Deutchlanda 2013 z niecałymi 13s straty do Kubicy.mr00wa napisał(a):Ja nie mogę się doczekać rywalizacji Kajta z Evansem, wtedy można się dowiedzieć, jaki jest ewentualny potencjał naszego Mistrza w WRC2, a i tak pojedynek może przyciągnąć przed komputery rzeszę fanów
twg. to jeszcze Nivette napisał że jadą Irlandię - tego występu również jestem ciekaw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości