Moderator: SebaSTI
speedyzxz napisał(a):(...) hmmm w uważam że Eurosport trochę jednak po macoszemu traktuje ERC i WTCC i wcale nie uważam że jest jakoś znacząco lepszy od WRC
gregortest napisał(a):Czyli potwierdziły się przypuszczenia i prognozy większości....![]()
To co wykonali z tym ERC....to lipa.
Niewielkim nakładem mogli śmiało wejść w cykl WRC2. Odpuścić drogie rundy...
Szkoda...
Z drugiej strony cieszmy sie i z tego....bo mogło w ogóle nic nie być...
Loeb1987 napisał(a):Dla Lotosu lepiej mieć ME niż 5-6 w klasyfikacji WRC2.
Poza tym gdyby nie Lotos to Kajto miałby emeryturę.
FlatOut napisał(a):Peugeot Rally Academy bedzie dwóch nie bardzo znanych kierowców José Suareza w 208 T16 i Jordana Berfę w R2
Loeb1987 napisał(a):Dla Lotosu lepiej mieć ME niż 5-6 w klasyfikacji WRC2.
viper napisał(a): Troche to dla mnie nie zrozumiałe dlaczego zabija sie umiejetnosci w drugoligowej serii wrc bo za takie trzeba uważać wrc2 w mistrzostwach swiata.
okun911 napisał(a):Chyba wszyscy oprócz Breena jeźdźili w nagrodę w tym zespole Jose Antonio Suarez to mistrz 208 Cup, wcześniej byli Charles Martin i Kevin Abring. Jordan Berfa to najlepszy junior 208 Cup. Ten puchar jest dużo lepszy niż Junior ERC, w pierwszym mamy nagrodę 4-5 rajdów 208R5 w WRC wcześniej ERC, a w drugim przypadku tylko jeden start R5 w ERC.
Myślę że w żaden sposób go to nie przybliży ale nie ze względu na umiejętności tylko ze względu na wiek - no chyba że mówimy o jakimś pojedynczym starcie, a w to wątpię bo jednak fabryki chyba wolą dać szansę na taki start młodszym zawodnikom z perspektywami na dłuższe zatrudnienie.FlatOut napisał(a):Zastanawiam sie poprostu na ile ten tytuł moze przyblizyc Kajtka do fabryki, a na ile jest On już ukierunkowany na jazde w prywatnym teamie...
okun911 napisał(a):Loeb1987 napisał(a):Dla Lotosu lepiej mieć ME niż 5-6 w klasyfikacji WRC2.
Chyba ważniejsze dla Lotosu jest dużo częstsze pokazywanie ich loga w ERC.
Loeb1987 napisał(a):okun911 napisał(a):Loeb1987 napisał(a):Dla Lotosu lepiej mieć ME niż 5-6 w klasyfikacji WRC2.
Chyba ważniejsze dla Lotosu jest dużo częstsze pokazywanie ich loga w ERC.
Jeśli interesują ich zagraniczne rynki to takJeśli tylko Polskie to bez różnicy, mało kto ogląda relacje z rajdów.
okun911 napisał(a):viper napisał(a): Troche to dla mnie nie zrozumiałe dlaczego zabija sie umiejetnosci w drugoligowej serii wrc bo za takie trzeba uważać wrc2 w mistrzostwach swiata.
Jak zabija się umiejętności ??
FlatOut napisał(a):Chociaż w tym roku jeszcze nie obiło mi się o uszy gdzie Jan bedzie powoził? u sasiadów czy MERC?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości