Moderator: SebaSTI
Wszyscy chcą żeby został, wszyscy gorąco go do tego namawiają... ale nikt na to pozostanie kasy nie chce wyłożyć... "Było by cudownie jak byś został... ale zorganizuj sobie pare baniek na starty sam"gregortest napisał(a):Za Robertem stoi kilka osób " mocno " związanych ze sportem motorowym. Można powiedzieć, że gorąco go namawiaja na pozostanie w WRC.
Wszyscy mu tego życzymygregortest napisał(a):Czego mu życzę z całego serca.
Mad Max napisał(a):Wszyscy chcą żeby został, wszyscy gorąco go do tego namawiają... ale nikt na to pozostanie kasy nie chce wyłożyć... "Było by cudownie jak byś został... ale zorganizuj sobie pare baniek na starty sam"
gregortest napisał(a):Po powrocie powiem tak.
Takiej pogody, co nawet potwierdzili nasi miejscowi znajomi, którzy pełnili rolę przewodnikanie było od 10 lat na tym rajdzie.
Było tyle wody, że stanie w lesie w jednym miejscu powodowało zapadanie się po kostki.
Koszmar.
Co do samego rajdu, to ja miałem w sobotę po południu dość. Pomimo naprawdę dobrych ciuchów, grzania się w aucie, to zmarzłem i przemokłem do samego spodu. Tylko to że jechał Robert sprawiało że nie chciałem wracać do hotelu.
Tomek K napisał(a):Nie do końca tak. Chodzi o 3 auto, które dostałby jakiś mocno bogaty zawodnik z wkładem, który byłby dużym zastrzykiem gotówki w kontekście utrzymania całego zespołu.
Rallye-magazin.de spekuluje, że Malcolm Wilson może zdecydować się na stworzenie w przyszłym roku drugiego "fabrycznego" zespołu M-Sportu, w czym miałyby pomóc pieniądze przede wszystkim Lorenzo Bertellego, ale też Roberta Kubicy. Portal pisze też, że do M-Sportu może wrócić Mads Ostberg.
Jak pisze rallye-magazin.de, Lorenzo Bertelli chce porzucić jazdę we własnym zespole i rozpocząć współpracę z Wilsonem, tworząc "M-Sport B", w którym on sam by oczywiście jeździł. Zespół miałby zatem pełne fabryczne wsparcie, takie jakie otrzymywali w tym sezonie Evans i Tanak. "Takie rozwiązanie mogłoby pasować również Robertowi Kubicy, który wielokrotnie mówił, że chce jeździć tylko przy wsparciu fabrycznym.
Portal pisze również, że do M-Sportu może wrócić przeciętnie spisujący się w Citroenie, Mads Ostberg.
Dani napisał(a):Tomek K napisał(a):Nie do końca tak. Chodzi o 3 auto, które dostałby jakiś mocno bogaty zawodnik z wkładem, który byłby dużym zastrzykiem gotówki w kontekście utrzymania całego zespołu.Rallye-magazin.de spekuluje, że Malcolm Wilson może zdecydować się na stworzenie w przyszłym roku drugiego "fabrycznego" zespołu M-Sportu, w czym miałyby pomóc pieniądze przede wszystkim Lorenzo Bertellego, ale też Roberta Kubicy. Portal pisze też, że do M-Sportu może wrócić Mads Ostberg.
Jak pisze rallye-magazin.de, Lorenzo Bertelli chce porzucić jazdę we własnym zespole i rozpocząć współpracę z Wilsonem, tworząc "M-Sport B", w którym on sam by oczywiście jeździł. Zespół miałby zatem pełne fabryczne wsparcie, takie jakie otrzymywali w tym sezonie Evans i Tanak. "Takie rozwiązanie mogłoby pasować również Robertowi Kubicy, który wielokrotnie mówił, że chce jeździć tylko przy wsparciu fabrycznym.
Portal pisze również, że do M-Sportu może wrócić przeciętnie spisujący się w Citroenie, Mads Ostberg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości