tymczasem świetny czas na kolejnym OS. Niestety nie obyło się bez kary po wczorajszym dniu: 1min.

swoją drogą wczoraj w relacji live, było widać, jak tuż po przejeździe jednego z wurców jakaś osobówka wjechała na OS

Moderator: SebaSTI
Thomas napisał(a):a że to niedoinwestowany złom to oczywiste.
maciotacio napisał(a): Widocznie trzeba tak jechać, żeby liczyć się w walce
Thomas napisał(a):Zastanów się co piszesz, ile miał poważnych dzwonów w tym sezonie? jeden? w Finlandii? Resztę wiesz...
Thomas napisał(a):znaczenie ma takie, że w tym roku większość niepowodzeń wynika z problemów technicznych i innych dziwnych zdarzeń oponiarsko-felgowych, co "sprytnie" pomijasz,
Fakty są takie że dalej uprawiacie Polsatowskie Studio F1 gdzie wszystko inne jest winne tylko nie kierowca i wszystko co się dzieje jest na pewno winą felg i opon, tak samo w zeszłym roku zwalano wszystko na nie działającą prawidłowo skrzynię biegów - jeszcze mi powiedz że wczorajsza przygoda na Myherin 2 też była tym spowodowana - więc kto tu sprytnie pomija pewne fakty ??Thomas napisał(a):znaczenie ma takie, że w tym roku większość niepowodzeń wynika z problemów technicznych i innych dziwnych zdarzeń oponiarsko-felgowych, co "sprytnie" pomijasz, a doskonale o tym wiesztakie fakty.
Każdy o tym znakomicie wie więc po co o tym w kółko to powtarzać??Thomas napisał(a):"Sprytnie" pomijasz, że to kierowca wyścigowy jeszcze, z dysfunkcją ręki, który w padlinie podpina się pod czołówkę fabryk.
Może to że szrotowi jakim jeździł bliżej było do R5 niż do prawdziwego WuRCa i myślę że przez większość sezonu marzył żeby przesiąść się w taką "padlinę" jaką jeździ w tym roku Robert. Poza tym to skąd masz pewność i przeświadczenie że gdyby Kościuszko zaczął pałować nie patrząc na wynik końcowy to by tych odcinków nie wygrywał ??Thomas napisał(a):Kościuszko, nie wygrywał OS, nawet nie zbliżał się do pierwszej piątki. Co tu więcej dodawać.
mwieczor napisał(a):maciotacio napisał(a): Widocznie trzeba tak jechać, żeby liczyć się w walce
Czy RK "liczy się w walce" ?
Po OS8 zajmuje 12 miejsce, za Bertellim i Prokopem.
W klasyfikacji sezonu - miejsce 15, za Prokopem i Al-Qassimi'm.
Czyli efektywność metody jest słaba.
maciotacio napisał(a):No tak, bo Robert na każdym rajdzie kasuje totalnie auto, że nie maja kasy aby doinwestować auto. To jest to co ten osobnik sugeruje na tamtym forum. Nie chce mi się tego tematu tam ciągnąć jak i tutaj, żeby nie robić syfu w temacie o rajdzie GB. Widocznie trzeba tak jechać, żeby liczyć się w walce, a nie podróżować w grupie Prokop, Bertelii, Lefebvre. A wtedy były by głosy, że to beztalencie, kolejne wozidło itp. Tak źle i tak źle.
Przypominam, że można obejrzeć odcinek live na PSExtra albo wrc+
Chyba się chłopczyku za bardzo zapędziłeś i na pewno nie będziesz mi mówił gdzie mogę się wtrącać a gdzie nie, odniosłem się tylko do Twoich tekstów, poza tym to nie odpowiedziałeś na moje pytania.Thomas napisał(a):Mad. Nie wtrącaj się między zagryzkę a wódkę i nie dopowiadaj jakiś dziwnych historii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości