Moderator: SebaSTI
viper napisał(a): Jezeli w wyscigach go wezmie jakis znaczacy zespol to pytanie czy pozwola mu rajdy.
Matthias Schmidt napisał(a):Mysle, ze bardzo bys sie zdziwil gdybys zobaczyl wyniki Kubicy w takiej serii
DonCorrado napisał(a):viper napisał(a): Jezeli w wyscigach go wezmie jakis znaczacy zespol to pytanie czy pozwola mu rajdy.
To raczej juz Kubica zdecyduje, a nie, ze ktos mu bedzie mowil gdzie ma jezdzic a gdzie nie.
Tylko nie zapominaj że pogodzić rajdy z wyścigami jest ciężko przed wszystkim czasowo - dla załogi rajd trwa prawie tydzień - a wyścigi to w zasadzie weekend (3dni - i nie mówię tu o WEC czy czymś w tym stylu). Inna sprawa że ostatnio mówił że brakuje mu wyścigów i jazdy na torze, z rajdów nie zrezygnuje tak łatwo bo sam też mówi że to jego pasja.Witcher1990 napisał(a):dziwnie bo kiedyś Kubica mówił, że starty wyścigach (chyba chodziło o WTCC) plus rajdowania odpadają bo nie da się tego połączyć- przecież podobno miał wykorzeniać nawyki z wyścigów...
Agrest napisał(a):Bo myślał sobie sobie że weżmie go jakaś fabryka i dlatego pewnie nie chciał startować jednocześnie w rajdach i wyścigach ,a że wyżej srał niż dupe miał to pewnie teraz weżmie taką oferte z pocałowaniem ręki . . .
Agrest napisał(a):Żeby nie było jestem za Robertem bardzo ale mnie drażni robienie z niego nie wiadomo kogo jak tylko wygra jakis odcinek, wynik jest na mecie i tego sie bede trzymał.
Chociaz nie będę ukrywał że cieszą mnie też pojedyńcze sukcesy na odcinkach. Gość bez wątpienia ma talent i widac postepy z rajdu na rajd , ale jeszcze przed nim długa droga i szczerze to nie wiem czy ewentualne przejcie do wyścigów to bedzie dobre rozwiązanie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości