Moderator: SebaSTI
Dani napisał(a):Robert dzisiaj otwierając stawkę traci niecałe 0.5s na km do najlepszego Ogiera. Ewidentnie widać progres w ostatnich rajdach. Mam nadzieję, że w przyszłym roku fabryka typu Hyundai (chociażby w 3 samochodzie) odważy się zatrudnić Roberta, aniżeli trzymać słabego i bez perspektyw Sordo.
ZbyszekChaosu napisał(a):jacko napisał(a):zobaczcie co evans zrobił z kluczem, pomysłowy skubaniec
https://pbs.twimg.com/media/CLQraUEWgAAxbvq.jpg:large
To są te smaczki dnia bez serwisu
ZbyszekChaosu napisał(a):(...)Poza tym jest dość mokro więc otwieranie trasy bardziej premiuje niż przeszkadza.(...)
ZbyszekChaosu napisał(a):jacko napisał(a):zobaczcie co evans zrobił z kluczem, pomysłowy skubaniec
https://pbs.twimg.com/media/CLQraUEWgAAxbvq.jpg:large
To są te smaczki dnia bez serwisu
jarauto napisał(a):tak samo jak każdym poprzednim razem,
zebraniem nowych doświadczeń najlepszego sortu, czyli takich z jazdy na limicie
edit:
po tempie Tanaka widać, że próbuje dogonić Hyundaie - ciekawe czy się wybronią.
viper napisał(a):Mnie sie wydaje ze kubica poniewaz nie ma juz nic do ugrania zaczyna swoja taktyke tzn. Jego szybkosc zaczyna byc wiekasza niz umiejetnosci. Zobaczy jak to sie tym razem skonczy.
Cairo napisał(a):viper napisał(a):Mnie sie wydaje ze kubica poniewaz nie ma juz nic do ugrania zaczyna swoja taktyke tzn. Jego szybkosc zaczyna byc wiekasza niz umiejetnosci. Zobaczy jak to sie tym razem skonczy.
Zapewne jakimś urwanym kołem lub rolką, dzięki temu doświadczenie Roberta w jeździe na limicie zwiększy się więc bardzo mnie to cieszy. Jeżeli do niczego takiego nie dojdzie będę rozczarowany, że Robert nie jedzie wszystkiego i nie próbuje poznać granicy.
Sebekrally napisał(a):Rajdy to nie sport na taktykę tylko walkę, osobiście uważam że tak długi dzień bez serwisu jest bez sensu przykład Roberta pokazuje to dobitnie. Bardzo żałuje że Robert już może tylko walczyć o oesowe wyniki, ale od początku pokazuje bardzo dobre tempo, właściwie jest najszybszym fordem, a straty na poziomie 0,5s/km do zwycięzcy na odcinku są rewelacją. Czapki z głów panowie tak szybkiego polskiego drivera jeszcze nie było. Co do 40km testowych przed rajdem to ktoś dał dobry przykład z okrążeniem instalacyjnym w F1, zobaczcie jakie różnice Robert musi niwelować do czołówki, (budżet, testy, auto, zespół) wszystko jest na niższym poziomie niż fabryka. Czekam z niecierpliwością na Niemcy, myślę że tam będzie mega ciekawie.
ZbyszekChaosu napisał(a):(...) wg plotek RK miał szanse na angaż w 3 fabrykkach i wszystkie odrzucił. (...)(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości