Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):
Nie mam zamiaru tu niczego prowokować ale mnie to już na prawdę zaczyna irytować jego podejście bo jeździ już 3ci rok, a więc spełnił swój warunek "2-3lat" a zobaczcie, że przed praktycznie każdą imprezą mówi, że trasa zmieniona, że będzie to dla niego nowy rajd... W sumie na taką ilość dzwonów to się nie dziwię, że każdy jest nowy...
Już na prawdę nie wiem co mam o nim myśleć, chciałbym mu kibicować ale takie gadki do mnie nie przemawiają...
Witcher1990 napisał(a):"Różnorodność odcinków podnosi poziom trudności i sprawia, że pewne rzeczy przychodzą dopiero z doświadczeniem. W wyścigach jest inaczej, bo tam debiutant może przejechać 60-70 okrążeń po torze i się go nauczyć. W rajdach potrzeba dwóch trzech lat, aby szybko jeździć, a na to też nie wszyscy mają szansę, gdyż wtedy zaczyna decydować sprzęt."
http://wrc.net.pl/kubica-podsumowuje-sardynie/- wywiad z RK
"Tegoroczny Rajd Polski będzie moim trzecim startem w tej imprezie - powiedział Robert Kubica. - Rajd jest bardzo znany, ale dla mnie to głównie nowy rajd. Większość tras będzie nowa. Tylko niektóre fragmenty powtarzają się z poprzednich lat. Będzie to nowe wyzwanie."
http://rajdy.autoklub.pl/news/wykonac-d ... ote,62032- konferencja
Nie mam zamiaru tu niczego prowokować ale mnie to już na prawdę zaczyna irytować jego podejście bo jeździ już 3ci rok, a więc spełnił swój warunek "2-3lat" a zobaczcie, że przed praktycznie każdą imprezą mówi, że trasa zmieniona, że będzie to dla niego nowy rajd... W sumie na taką ilość dzwonów to się nie dziwię, że każdy jest nowy...
Już na prawdę nie wiem co mam o nim myśleć, chciałbym mu kibicować ale takie gadki do mnie nie przemawiają...
Mariusz napisał(a):Tak z ciekawości, co takiego 5 lat temu wskazywało, że Lotos powinien zainwestować w karierę europejską i światową Kajtka zamiast Michała?
Mariusz napisał(a):No właśnie, nie myśl za dużo, jak chcesz kibicować to kubicuj, jak nie to nie, a jak chcesz go zobaczyć na żywo to staraj się siedzieć na pierwszych odcinkach, bo pod koniec każdego dnia w większości przypadków go już nie ma
DonCorrado napisał(a):No ale rownie dobrze moglby mowic ze to stary rajd ale 90% trasy jest dla niego nowe. Nie klamie, tak mowi i tyle. Nie przesadzajmy. Juz samo podejscie, ze gosc irytuje bo mowi ze ciagle wszystko jest dla niego nowe jest podejrzane, poniewaz On nigdy nie powiedzial ze bedzie NAJLEPSZY ani nie ma tego na czole napisane, nigdy nie pompowal balona, otoczka pompuje balon, i przez ta otoczke on obrywa. Gdyby to jakis pacholek jezdzil tak jak on, to by znowoz teksty byly ze sie wozi za swoje a moglby ta kase dac na kogos lepszego.
viper napisał(a):Mariusz napisał(a):Tak z ciekawości, co takiego 5 lat temu wskazywało, że Lotos powinien zainwestować w karierę europejską i światową Kajtka zamiast Michała?
Ty lubisz mi zadawać pytania
Popatrz na wyniki kajetanowicza od 2008 do powiedzmy 2011 to sie dowiesz. O wcześniejszych osiągnięciach pojedynczych gdzie juz wiadomo było ze jest szybko co prawda na polskim podwórku nie wspomnę. Kosciuszko przede wszystkim nie wykazał sie nawet na swoim podwórku.
Mariusz napisał(a):viper napisał(a):Mariusz napisał(a):Tak z ciekawości, co takiego 5 lat temu wskazywało, że Lotos powinien zainwestować w karierę europejską i światową Kajtka zamiast Michała?
Ty lubisz mi zadawać pytania
Popatrz na wyniki kajetanowicza od 2008 do powiedzmy 2011 to sie dowiesz. O wcześniejszych osiągnięciach pojedynczych gdzie juz wiadomo było ze jest szybko co prawda na polskim podwórku nie wspomnę. Kosciuszko przede wszystkim nie wykazał sie nawet na swoim podwórku.
Patrzę więc na wyniki obydwu i jakbym miał podejmować decyzję np. w 2010 roku to widzę, że Michał ma duże doświadczenie europejskie i dobre wyniki, a Kajtek jest bardzo dobry tylko w Polsce, więc też bym wybrał Michała
lukasz64fj napisał(a):zapomniałem o Creigu w ERC wygrywa a wrc 2 niestety nie daje rady, a tak na marginesie to poziom w ERC w tym sezonie jest najgorszy od lat, Breen i Kajto, reszta to kelnerzy
lukasz64fj napisał(a):Jeżeli ktoś jest szybki w polsce czy erc wcale nie oznacza, że w wrc byłby w czubie, przykładem np, Nasser, Protasov Bertelli i inni,
Mś to inna bajka np. Kopecky wogóle sie nie podpinał w wrc2 jego podium w sardyni to przypadek, Lefebre juz rok temu okrzyknięty przyszłym mistrzem swiata wogóle nie daje rady, Camilli syzbki był tylko na monte i to wszystko takich przykladów jest mnóstwo,
lukasz64fj napisał(a):Jeżeli ktoś jest szybki w polsce czy erc wcale nie oznacza, że w wrc byłby w czubie, przykładem np, Nasser, Protasov Bertelli i inni,
lukasz64fj napisał(a):zapomniałem o Creigu w ERC wygrywa a wrc 2 niestety nie daje rady
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości