Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):Babki zamykają na 3 godziny przed startem(..)
stachniak14 napisał(a):Gąsior napisał(a):zachu napisał(a):W ubiegłym roku było dużo reklam – zaproszeń na rajd w RMF, w tym roku nie słyszałem ani raz.
Z innej beczki jakieś 2 lata temu weszło coś takiego jak obowiązkowa sesja autografów dla załóg; jest to jeszcze organizowane czy już umarło, a jeśli jest to kiedy. I w ogóle gdzie i kiedy według Was najłatwiej „złapać” załogi żeby sobie zrobić fotę / zdobyć autograf ?
Jakbyś był już w środę to najlepiej na strefie. Po rekonesansie chłopaki jeszcze kręcą się po serwisie, a i ludzi mniej. W zeszłym roku można było złowić praktycznie komplet.
A o której godzinie złowiłeś w środę komplet?
Bo ja nie spotkałem nikogo koło 12;))
starywurcmocnospi napisał(a):Panie i Panowie mysle ze nie ma co sie na przod stresowac w tamtym roku bylo podobnie przeciez jak zrobia punkty wiodokowe to trzeba do nich dojechac na spokojnie na Goldap w tamtym roku jechalismy zgodnie z tym co napisali w tym ich przewodniku i bez problemu dojechalismy pod sama hope co rok sie narzeka a i tak dajemy wszyscy rade:) a to ze nas robia w ch to juz inny temat do zobaczenia na trasach!!
Jest jeszcze szansa na otwartą przestrzeń powietrzną, więc jakby tak szybko skoki spadochronowe poćwiczyć to też może być coś z tego było.
Hubertos napisał(a):Dokładnie tak jak pisze Kremer, wstrzymajcie się z tym upublicznianiem co zamierzacie, bo się zdziwicie potem.
Dokładnie tak... z roku na rok jest tylko gorzej, oni dokładnie czytają to forum tak samo jak i inni organizatorzy, tylko różnica jest tak że np. P. Marek Kisiel chce swój rajd poprawić żeby kibic był zadowolony a tu chcą jak najbardziej nam dojeb****kremer napisał(a):Piszcie publicznie jak ominąć blokady, a bądźcie pewni, że tam też kogoś wstawiąZło to czyta dokładnie i na tej podstawie robi te bzdury.
Dokładnie tak... na bank są jeszcze ukryte blokady oraz nie zapominajcie jeszcze o straży leśnej i ich zakazach wjazdu. Poza tym jakby ktoś nie zauważył to na blokadach nie ma znaczków VIP i Media... czyli co oni też razem z pospólstwem będzie się pchało w strefy kibica (jak to dumnie brzmi...)??kremer napisał(a):Oprócz oficjalnych blokad prawdopodobnie będą jeszcze inne niezaznaczone. Tak było rok temu. Tych niezaznaczonych było drugie tyle.
Myślę ze nie jest to wcale aż takie abstrakcyjne rozwiązanie... kiedyś na Kormoranach to był standard że armia pomagała zabezpieczać odcinki... niezły pomysł im podsunąłeś na kolejny rok...The Prisoner napisał(a):Dramat jakiś! Chyba wojsko pościągają, żeby to wszystko obstawić ☺
Mi się odechciewa już od dwóch lat i niestety jakoś dalej jeżdżę... zresztą kiedyś to była podnieta i człowiek się przygotowywał do tego święta przez dwa miesiące... w tym roku do mapek i onboardów to nie pamiętam kiedy zaglądałem żeby je przeanalizować...The Prisoner napisał(a):Odechciewa mi się jechać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości