Moderator: SebaSTI
jacko napisał(a):
widać, że w bele uderzaja neuville jak i tanak, po neuvillu bela byla z powrotem na swoim miejscu po tanaku juz nie, RK twierdzil, ze niby juz nie mozna bylo jej przestawiac po uderzeniu, ale widac, sejfciarze jednak ustawiali ja z powrotem, czasami
viper napisał(a):jacko napisał(a):
widać, że w bele uderzaja neuville jak i tanak, po neuvillu bela byla z powrotem na swoim miejscu po tanaku juz nie, RK twierdzil, ze niby juz nie mozna bylo jej przestawiac po uderzeniu, ale widac, sejfciarze jednak ustawiali ja z powrotem, czasami
Wy dalej szukacie uparcie usprawiedliwienia. Jak nie M sport to kamień to vw pancerny a fiesta z papieru itd. Miałem sie nie udzielac bo ktos tu mowi ze powtarzam sie , ale wy robicie dokładnie to samo tylko w druga strone. Ludzie przeciez Kubica nie jechał tam sam. Blad jak blad i nie mam zamiaru sie nad nim rozwodzić, ale tłumaczenia wasze sa męczące. Krótko mówiąc wszystko wybielacie do granic absurdu tylko za każdym razem inne usprawiedliwienie do kolejnego innego błędu. Asfalty na pewno beda bardziej emocjonujące, choćby ze wzgledu na wyniki pojedynczych oesow.
żółtodziób napisał(a): jeśli nie kluczową rolę w całym zajściu.
viper napisał(a):... o argumentach i marzeniach, ale mod wyciął posta...
Mariusz napisał(a):Marzenia nie potrzebują argumentów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości