Moderator: SebaSTI
kij napisał(a):Mnie by wystarczyło, żeby w pierwszej 4 był 4 różne marki, doprecyzowując może kolejność być alfabetyczna
Hubertos napisał(a):Zadziwia mnie Paddon, ciekawe w jakiej części za ten wynik odpowiada jego prędkość. Jakoś nie błyszczał we wcześniejszych rajdach.
DonCorrado napisał(a):Troche mnie dziwi postawa Roberta. On nigdy wprost nie mowil ze cos jest gówniane, np. Fiesta, czy obsluga M-Sport, ale czasem cos wrzucil w stylu ze jest bezsilny na lopatke, system biegow czy cos, natomiast jazda na pirelli to tak jak jazda na zwyklych oponach i wydaje sie ze nawet nie grymasi pod nosem a co dopiero glosno. Jedynie co mi przychodzi do glowy to to, ze przed sezonem wiedzial w co wchodzi i ze moze opony dopiero beda rozwijane, nie mogl sie spodziwac ze beda tak slabe ale wiedzial ze to jest ryzyko i moze dlatego nic nie mowi bo to byla jego przemyslana decyzja
Ostberg zły nie jest, ale jednak to bardziej materiał na 2 kierowcę. U wydaje mi się się że długo się przyzwyczaja do auta.ZbyszekChaosu napisał(a):Ja tymczasem dorzucę coś od siebie- z innej beczki. Po raz kolejny bardzo podoba mi się jazda Ostberga. Gościowi trochę jeszcze umiejętności brakuje, do tego czyści trasę a mimo to jedzie po kolejne podium w sezonie. Nie można powiedzieć, że się wozi bo przecież wygrywa tu odcinki, nie można powiedzieć też że ma szczęście- chyba już 2 kapcie złapał i jeszcze jakieś problemy wczoraj miał (o ile dobrze pamiętam). Mimo to robi swoje i pewnie dowiezie jutro solidne punkty a tym samym wróci na fotel wicelidera mistrzostw. Nie wiem czy to zasługa poprawionego samochodu, czy może jednak Mads się cały czas rozwija. Ważne, że w pierwszej połowie sezonu zaprezentował się on najlepiej (obok Mikkelsena) spośród peletonu goniącego Ogiera.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości