Moderator: SebaSTI
yani napisał(a):Hołek zachował się jak mały gnojek - nawet gdyby jechał nie 200, a 140 to i tak mandat i punkty byłby takie same...
trzeba było przyjąć i przeprosić, i nie byłoby sprawy... a tak, idąc w zaparte i grając na przedawnienie w sądzie, daje dowód swojej małości...
czarnyolek napisał(a):A tu już jest ostrzeżenie. Wyboldowałem za co konkretnie. Po pierwsze nie wszyscy policjanci są niesprawiedliwi i nieżyczliwi, a po drugie nawet jeśli masz do nich krytyczny stosunek to na tym forum nie będzie obrażania całej grupy zawodowej. żółtodziób.
yani napisał(a):Hołek zachował się jak mały gnojek - nawet gdyby jechał nie 200, a 140 to i tak mandat i punkty byłby takie same...
trzeba było przyjąć i przeprosić, i nie byłoby sprawy... a tak, idąc w zaparte i grając na przedawnienie w sądzie, daje dowód swojej małości...
Tylko dlatego, że to pierwszy post nie ma ostrzeżenia. Nikt ci nie każe padać przed Hołkiem na kolana i nikt nie zabrania Tobie go krytykować, ale określenia typu "gnojek" są tutaj karane i to surowo. żółtodziób
@ czarnyolek - to, że Hołek był jednym z najlepszych rajdowców w historii tego sportu w naszym kraju, nie usprawiedliwia faktu, że na drodze publicznej zaprezentował zachowanie bliskie Zientarskiemu, lub niejakiemu Frogowi...
nielegala napisał(a):Czyżby jakiś świeżo zarejestrowany mundurowy się odezwał na forum?
Styl pisania i słownictwo pasuje do komentarzy policjantów z nagrania.
żółtodziób napisał(a):@nielegala - miałeś swoje szanse, teraz masz ostrzeżenie. Owszem, yani zaprezentował się z jak najgorszej strony, ale to Cię nie uprawnia do używania takiego języka. Dostał za to upomnienie i za następny taki wyskok dostanie karę. Nie musiałeś dolewać oliwy do ognia, ale skoro to zrobiłeś i to w dodatku stosując wyłącznie argumenty ad personam to powinieneś się liczyć z tym, że moja cierpliwość się skończy.
iceman150 napisał(a):Prędkość została przekroczona i to znacznie wg mnie to nie podlega dyskusji. Moim zdaniem Hołek tak czy tak powinien dostać od sądu i punkty i karę (dla niego te 500zł to nic), ale mundurowi powinni albo dostać po premii oraz wysłać ich do producenta fotoradaru na szkolenie za które sami zapłacą.
Czyżby jakiś świeżo zarejestrowany mundurowy się odezwał na forum?
Styl pisania i słownictwo pasuje do komentarzy policjantów z nagrania.
Ostrzeżenie - dobrze wiesz, że ostatnie czego sobie życzę to podsycanie awantur. Do tego nie dalej jak parę postów wyżej prosiłem o nieużywanie caps locka. Nie pozostawiasz mi wyboru. żółtodziób.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość