Moderator: SebaSTI
MSG Racing napisał(a):Viper. Ja to bym miał prośbę żebyś sobie albo wyłączył autokorektę czy co tam używasz albo pisał bardziej gramatycznie bo kodowanie tekstu masz czasem mega mocne.
wiechu100 napisał(a):Gratuluje, przytoczyles jeden post ze 40 i chcesz byc gora. Posta @Siadlego nawet nie przeczytales. Dodam jeszcze tylko, ze przez ost 3 strony wymagales odemnie podania skad liczba 3-5% chociaz to nie ja jej uzylem. Gratuluje. Dla mnie masz racjeA z Adamem tez miales racje, byl sam na tej ziemi jak i Ty ze swoimi przekonaniami.
Aa, i nie wlaczaj mnie juz w te dyskusje. Zmeczylem sie bardzo.
McLfan napisał(a):Ten dalej swoje.Cytat, którego raczyłeś użyć mówi samą prawdę.
Pogrążasz się chłopie.
wiechu100 napisał(a):Viper, jakbys nie zauwazyl to wycofuje sie id dwoch dni.z dyskusji z Toba bo ona jest bez sensu. Zyj sobie ze swoimi przekonaniami, jezeli nie widzisz ile osob probuje Ci pomoc zrozumiec pewne kwestie. Pozdrawiam
viper napisał(a):Na płakał za toba nie bede![]()
... Ale rowniez cie pozdrawiam
Mariusz napisał(a):Bardzo bym chciał żeby Robert przejechał bezproblemowo Argentynę. Ciekawe jakie to zmiany w RK WRT mieli zamiar robić w tej kilkutygodniowej przerwie. Wie ktoś?
wiechu100 napisał(a):viper napisał(a):Na płakał za toba nie bede![]()
... Ale rowniez cie pozdrawiam
Tez zawsze tak myslalem o ludziach ktorzy probowali mnie wyprowadzuc z bledow. Potem, zalowalem, ze tak dlugo im to zajelo przez co nastepnym razem nawet nie probowali mi pomoc.
Mariusz napisał(a):Bardzo bym chciał żeby Robert przejechał bezproblemowo Argentynę. Ciekawe jakie to zmiany w RK WRT mieli zamiar robić w tej kilkutygodniowej przerwie. Wie ktoś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości