Moderator: SebaSTI
Thomas napisał(a):ciężko powiedzieć, czy ci z tyłu mają sporo gorzej jak popatrzymy na splity i czasy odcinków takich zawodników jak Meeke czy Loeb, którzy jadą szybciej np. od Thierriego.
W takich warunkach pogodowych Kubica sporo testował tydzień temu...może są tego rezultaty, nie wiem. Hyundai to w ogóle wydaje się zagubiony od wczoraj
Matthias Schmidt napisał(a):Rozczarowany jestem za to postawa Hyundaiowcow.
seal napisał(a):Matthias Schmidt napisał(a):Rozczarowany jestem za to postawa Hyundaiowcow.
Hyundai ma asfaltowych kierowców, więc nie ma co oczekiwać cudów,
chyba że szybko zmieni się klimat
Bardzo ładnie to ująłeś - to jest właśnie klasyczna wasza retoryka jak nie jesteś fanem Kubicy to jesteś Hejteremjacko napisał(a):nie głosuje na PO, od razu napiszesz, ze jestem pisiorem![]()
Ty za to krytykę przyjąłeś na klatę próbując się wybielić z wcześniejszego tekstu... mógłbyś mi również wytłumaczyć w czym objawia się moja "polaczkowatość"jacko napisał(a):ja po prostu wyraziłem swoją opinię a Ty najwyraźniej masz problemy z przyjęciem krytyki, i wychodzi z Ciebie polaczkowatość
Nie tłumacz bo to nie ma sensu, większość zrozumiała... tylko dwóch takich co ukradło księżyc nie zrozumiało...Thomas napisał(a):spokojnie. Mad prawdopodobnie napisał w pozytywnym kontekście, nie spodziewałbym się złośliwości z jego strony...
Thomas napisał(a):woocasch napisał(a):Thomas napisał(a):kurde, byłby, na obecną chwilę w trójceszkoda.
Jak to by był? Gdyby całkowicie anulować OS2 i jego wydarzenia to może tak, ale pamiętaj że przygody na tym odcinku kosztowały Roberta ponad 4min, więc nawet gdyby po odcinku bez spóźnień dojechał do serwisu to te 4min byłyby policzone.
nie przygody go tyle kosztowały, a awaria alternatora
nieważne. jest jak jest i kolejny OS będzie raczej wygrany, bo Loeb jedzie wolniej
... mały podły francuz
Mad Max napisał(a):Bardzo ładnie to ująłeś - to jest właśnie klasyczna wasza retoryka jak nie jesteś fanem Kubicy to jesteś Hejterem
seal napisał(a):Hyundai ma asfaltowych kierowców, więc nie ma co oczekiwać cudów,
Matthias Schmidt napisał(a):No bardzo ladnie Robert pocisnal te dwa ostatnie oesy! Rozczarowany jestem za to postawa Hyundaiowcow. Neuville i Sordo tragedia. Teraz chyba ci z przodu maja lepsze warunki na drodze, choc Loeb nawet walczy. Jednak bedzie sporo za Ogierem na mecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości