Moderator: SebaSTI
sas napisał(a):Czy dyskusja na forum powinna polegać na kopiowaniu własnych (mam nadzieję) wypowiedzi z fb?
Zastanawiam się co Tobą kieruje, jeśli robisz coś takiego. To jest to wyraz braku szacunku. Ludzie mogą pomyśleć, że na prawdę chcesz z nimi rozmawiać a tymczasem Ty im serwujesz kopiuj wklejZ tą różnicą, że tam gdzie nie jesteś anonimowy to określasz obiekty swojej krytyki "Panami", natomiast pod płaszczykiem anonimowości są to już dla Ciebie "goście".
Formuła "szoł" skazana był od razu na porażkę i od samego początku to mówiłem, twg. to gdzie są Ci entuzjaści robienia takiego "szoł" którzy tak bardzo w poprzednich latach twierdzili że to jest takie oh i ah ??tomek87 napisał(a):Mam wrażenie, że obecna formuła show się wyczerpała.
no sorry jeśli do komentowania rajdu jest najmowany człowiek który zawodowo zajmuje się "pajacowaniem" do grupy docelowej max 16lat - to ja nie mam pytań... komentatorzy zapomnieli podawać czasy przejazdówBanan napisał(a):Drugim komentatorem był Jankes z Eski,
bimber napisał(a):to nie jedyny przekręt...
tekst z fb z profilu Grzegorza Dachowskiego:
Dziękuje Marcinowi za zaproszenie na prawy fotel w trakcie Barbórki 2014. Jechało się naprawdę fajnie. Szkoda ze Karowa uciekła bo sie należało. Choćby jeden reprezentant GSMP tam powinien być (nie licze Steca). A swoją drogą nie znosze tej imprezy. Beznadziejna obsługa zawodników, kolesiostwo, znajomości i przekręty. Jak zwykle dobór zawodników na Karową przy zielonym stoliku ( i pod nim )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości