Sebekrally napisał(a):Po raz drugi na Barbórkę zostałem w domu a karową obejrzałem w TV. I powiem wam że takich flaków z olejem nie oglądałem dawno!!! Driftowozy nuda na rajdzie kobiet na trolejach było więcej emocji i babki też jeździły bokiem. Picanto sie nie dziwię Lotos płaci Lotos wymaga choć mogli to uatrakcyjnić. Co do startujących zawodników to powiem tak były 3 grupy:
1) Żenada (Tomaszczyk, Janus, Foltynowie, Gagacki, Chuchała-sorry jak będę chciał zobaczyć palenie laczka zajadę o północy pod tesco!!!)
2) Miernota (reszta)
3) Coś tam pojechali (wiem warunki) Kajto, Kuchar Chmielu, Stec, Ratajczyk, Rzeźnik, Nivette
Uważam że Mistrz polski w dowolnej klasie powinien mieć awans na Karowa zagwarantowany.
Rozczarowały mnie startujące auta brak WRC!!!
Teraz plusy nie wydałem na bilety 200pln, na paliwo 150pln wyspałem się bo nie musiałem zrywać się o 4.00 rano
Kościuszko po raz pierwszy gadał z sensem i dobrze się go słuchało po raz pierwszy!!!
Za rok też zostanę w domu
TOMASZCZYK ? nie było go prze kilka miesięcy w stolicy ale jak się chce się coś napisać to można .... Widać znawcy umkną przejazd Michała Ratajczyka...